Tervetuloa juhlistamaan Eurooppanuorten 20-vuotista taivalta!

Eurooppanuoret juhlii 20-vuotisjuhliaan Helsingissä perjantaina 29.9.2017. Juhlallisuudet järjestetään ravintola Sipulin Talvipuutarhassa Uspenskin katedraalin loistavien valojen alla. Luvassa on ikimuistoinen ilta täynnä hauskanpitoa, mielenkiintoista ohjelmaa ja hyvää ruokaa. Vuosijuhliin ovat tervetulleita kaikki Eurooppanuorten nykyiset ja entiset toimijat sekä sidosryhmien edustajat aveceineen.

Vuosijuhlamme alkavat klo 18:30 kaikille ilmoittautuneille yhteisellä cocktailtilaisuudella, jossa esittelemme Eurooppanuorten juhlavuosijulkaisun. Tilaisuuden yhteydessä on varattu mahdollisuus tervehdysten esittämiseen. Pukukoodina illan aikana on juhlapuku.

Illalliskortti vuosijuhlille on 95 euroa, sisältäen cocktailtilaisuuden ja illallisen ruokajuomineen, ohjelman ja jatkot sekä juhlavuosijulkaisun. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden Eurooppanuorten muistamiseen ja toimintamme tukemiseen valitsemalla Euroopan ystävän (150 euroa) tai Federalistin illalliskortin (250 euroa). Nämä sisältävät myös järjestömme ainutlaatuiset kiitospaketit vuosijuhlille osallistumisesta, joista pääsee nauttimaan jo vuosijuhlien aikana.

Viimeinen ilmoittautumispäivä vuosijuhlille on keskiviikkona 20.9. 
Ilmoittautua voit täältä: https://goo.gl/forms/GuBryGRiO721jxeH2

Illalliskortin lasku toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kysymyksiin vuosijuhlista vastaa pääsihteerimme sähköpostitse: kristian.kyllonen(a)eurooppanuoret.fi.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!