Eurooppanuorten julkaiseman asiantuntija- ja järjestölehti Tähdistön verkkosivustolle (www.tahdistolehti.fi) alkaa seuraavina viikkoina kirjoittaa yhteensä 17-henkinen verkkotoimitus. Uusiin toimituslaisiin kuuluvat Anna-Kaisa Itkonen, Annalotta Järvinen, Eleonoora Väänänen, Ella Kivisaari, Emil Bulut, Henri Vanhanen, Ida Pasanen, Jussi Aaltonen, Lauri-Adam Korvenmaa, Marianne Muurinen, Matleena Inget, Mauri Vidović, Nea Baarman, Risto Rajala, Sakke Teerikoski, Sofia Karttunen sekä Terhi Raikas. Samalla Tähdistön verkkosivuston julkaisutahti tihenee viikottaiseksi. 

Tähdistön verkkosivusto, joka lanseerattiin toukokuussa 2017, keskittyy ajankohtaisista Eurooppa-ilmiöistä raportoimiseen. Keskeisiä sivustolla käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa energia ja ympäristö, talous ja euroalue, puolustus ja turvallisuus, itäinen naapurusto, transatlanttiset suhteet sekä maahanmuutto ja siirtolaisuus. 

Samalla Tähdistön printtiversio jatkaa normaalisti ilmestymistään kaksi kertaa vuodessa. Vuoden ensimmäinen numero julkaistiin toukokuussa 2017 ja seuraava teemanumero tulee ilmestymään marraskuussa 2017. Printtinumeroiden artikkelit päivittyvät myös lehden verkkosivustolle. 

Tähdistö pyrkii uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumattomalla tavalla edistämään aktiivista Eurooppa-asioihin liittyvää mediakeskustelua kotimaassa. Moniäänisyyteen pyritään julkaisemalla tekstejä paitsi suomen niin myös ruotsin ja englannin kielellä. 

Käy tutustumassa toimituksen jäseniin:

www.tahdistolehti.fi/toimitus

Lisätiedot: 

karoliina.rajala@eurooppanuoret.fi

Ilmoitusmyynti:

ronja.marjamaa@eurooppanuoret.fi