Haluatko työskennellä eurooppalaisuuden puolesta? Hae meille töihin!

Eurooppanuoret hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu järjestön talous-, projekti- ja yleishallinnon sekä viestinnän organisoiminen, liittohallituksen esittelijänä ja sihteerinä toimiminen, sidosryhmäsuhteiden hoitaminen sekä järjestön työntekijöiden esihenkilönä toimiminen.

Hakijalta edellytämme erinomaista organisointikykyä, hyviä edellytyksiä talous- ja projektihallinnon järjestämiseen kehittyvässä ja kasvavassa nuorisojärjestössä, valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä eurooppalaista maailmankatsomusta. Arvostamme kokemusta suomalaiselta järjestökentältä sekä viestinnällistä osaamista. Eduksi katsomme myös Eurooppanuoret ry:n toiminnan tuntemuksen. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja vahvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta sekä valmiutta toisinaan ilta- ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa pääsihteerilleen haastavan, vastuullisen ja joustavan tehtävän osana laajaa kansainvälistä verkostoa. Pääsihteerin tehtävä on aitiopaikka osallistua ja vaikuttaa suomalaiseen EU-politiikkaan ja erinomainen mahdollisuus luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopan tasollakin. Lisäksi pääsihteerille tarjotaan puhelinetu ja työterveydenhuolto. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Pääsihteerin kokonaistyöaika on 37,5 tuntia viikossa.

Tehtävää haetaan 19.11.2017 klo 12.00 mennessä sähköpostitse lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekryt@eurooppanuoret.fi. Palkkapyyntö sisällytetään työhakemukseen. Haastattelut pidetään 20.-21.11.2017 Helsingissä tai sopimuksen mukaan, ja ilmoitamme kutsusta haastatteluun valituille erikseen viimeistään sunnuntain 19.11. aikana.

 

Eurooppanuoret on vuonna 1997 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton, kaikille 15-35-vuotiaille avoin kansalaisjärjestö, jolla on 13 aluejärjestöä ja noin 1700 jäsentä ympäri Suomen. Eurooppanuoret edistää myönteistä suhtautumista Euroopan integraatioon, toimii foorumina nuorten EU-keskustelulle ja tiedottaa nuorille EU:n toiminnasta. Eurooppanuoret kuuluu kansainväliseen Young European Federalists -järjestöön, jolla on jäsenjärjestöjä yli 30 maassa. Eurooppanuoret on myös Eurooppalainen Suomi ry:n sisarjärjestö ja jakaa tämän kanssa Helsingin Hakaniemessä sijaitsevat toimitilat.

 

Lisätietoja:

Tuomas Tikkanen
Puheenjohtaja
+358 40 523 5768
tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi