Laura Sviili – Ehdolla jatkokaudelle Eurooppanuorten liittohallitukseen

Olen Laura Sviili, 24-vuotias kauppatieteiden maisterivaiheen opiskelija Helsingistä.

Olen vuoden hallitustaipaleen jälkeen päättänyt hakea jatkokautta Eurooppanuorten valtakunnallisessa liittohallituksessa. Tämä vuosi on ollut Eurooppanuorille merkittävä järjestön 20-vuotissyntymäpäivien ja Suomen 100-vuotiaan itsenäisyyden johdosta. On ollut suuri ilo tehdä toimintaa meidän jäsenistöllemme. Olin tänä vuonna osana tapahtumatyöryhmää, päävastuina mm. Linnaseminaari-vastaavan tehtävät ja 20-vuotisvuosijuhla. Olen ollut myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa pienempiä liittohallituksen järjestämiä tapahtumia. Lisäksi olen osallistunut jokaiseen kuluvan vuoden hallituksen kokoukseen, jossa on keskusteltu ja tehty järjestötoiminnan kannalta tärkeitä päätöksiä.

Hain alun perin hallitukseen vuosi sitten, koska halusin suunnitella ja toteuttaa parhaita tapahtumia, joissa jäsenistö pääsee asiantuntijoiden kanssa keskustelemaan EU:sta ja samalla tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä. Koen, että tämän työn parissa haluan jatkaa myös vuonna 2018. Oma tavoitteeni on, että Eurooppanuorten tapahtumat kasvavat kävijämäärältään entistä suuremmiksi ja vaikuttavammiksi. Tätä tukeva toiminta on tapahtumaviestintä, jonka parissa haluan myös työskennellä.

Eurooppanuoret on sen jäsenet ympäri Suomea. Olen tavannut järjestön parissa lukuisia fiksuja ja mukavia ihmisiä. Olen saanut lukuisia uusia tuttuja ja ystäviä. Yhtäkään näistä kohtaamisista ei olisi tullut, jos Eurooppanuoria ei järjestönä olisi. Olen myös oppinut valtavana määrän uutta ja saanut peilata omia näkökulmiani EU:n tulevaisuudesta. Haluan olla ensi vuonnakin tekemässä järjestöä, joka mahdollistaa kohtaamiset ja tiedon jakamisen EU asioista kiinnostuneiden nuorten parissa. Pyydänkin teidän tukeanne, että minut valitaan Eurooppanuorten liittohallitukseen jatkamaan vuodelle 2018.

Vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostitse laura.sviili@gmail.com tai Facebookin kautta. Nähdään liittokokouksessa!

Laura Sviili