Eurooppanuorten liittohallitus on kokouksessaan 22.11.2017 valinnut liiton uudeksi pääsihteeriksi Mikko Kymäläisen. Tällä hetkellä Kymäläinen toimii Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä, missä hänellä on vastuullaan opiskelijan terveys, uudet opiskelijat, tuutorit ja kehitysyhteistyö. Aikaisemmin hän on toiminut mm Helsingin Demarinuorten järjestösihteerinä.

“Mikon kova asiantuntemus, organisoitu työote ja järjestöllinen osaaminen tekivät vaikutuksen. Hänellä on kokemusta toiminnan kehittämisestä sekä työtehtävien että luottamustehtävien kautta. Uskon, että näillä eväillä otamme Eurooppanuorissa jälleen uuden harppauksen eteenpäin kasvavana järjestönä. On ilo päästä työskentelemään uuden, äärettömän motivoituneen pääsihteerin kanssa.”, hehkuttaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Tuomas Tikkanen.

“Olen erittäin innoissani uusista haasteista ja siitä, että pääsen kehittämään Eurooppanuoria entistä suuremmaksi ja vaikuttavammaksi järjestöksi. Nykyisessä Euroopan ja Suomen poliittisessa ilmapiirissä Eurooppanuorten toiminnalle on enemmän tarvetta kuin koskaan. Tämä on minun kaltaiselleni federalistille todellinen unelmatyöpaikka.”, kertoo vasta valittu pääsihteeri Mikko Kymäläinen.

Pääsihteeri vastaa Eurooppanuorten yleishallinnon sekä viestinnän organisoimisesta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Eurooppanuorten liittohallitus valitsi uuden pääsihteerin kokouksessaan 22.11.2017. Kymäläinen aloittaa tehtävässä 1.12.2017.

Lisätietoja:

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri alkaen 1.12.2017
+358 40 911 2049
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

Tuomas Tikkanen
Puheenjohtaja
+358 40 523 5768
tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi