Tiedote

Vapaa julkaistavaksi 5.12.2017

EUROOPPANUORTEN PUHEENJOHTAJA TIKKANEN LINNAN JUHLIIN 6.12

Eurooppanuorten puheenjohtaja Tuomas Tikkanen osallistuu Tasavallan presidentin isännöimiin itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin presidentinlinnassa. Eurooppanuoret on vuonna 2017 juhlinut 20-juhlavuottaan. Eurooppanuoret kiittää Tasavallan presidenttiä kuluneen vuoden huomionosoituksista, kuten kutsuista Mäntyniemeen ja Kultaranta-keskusteluihin.

“Isänmaallisena eurooppalaisena on valtava kunnia saada osallistua niinkin perinteiseen ja hienoon juhlaan, kuin Linnan juhlat. Erityisen hienoa on saada kutsu Suomen täyttäessä 100 vuotta ja Eurooppanuorten täyttäessä 20 vuotta. Suomalaisuus ja eurooppalaisuus eivät sulje toisiaan pois, vaan ovat kulkeneet käsi kädessä koko Suomen itsenäisyyden ajan.”, kertoo Tikkanen innoissaan.

Tikkanen astelee Linnaan klo 19:20. Kannattaa siis avata YLE TV1 klo 20 maissa ja todistaa Eurooppanuorten esiinmarssi valtakunnallisessa mediassa.

Lisätietoja:

Tuomas Tikkanen

+358 40 523 5768

Puheenjohtaja

Mikko Kymäläinen

+358 911 2049

Pääsihteeri