Olen Pietari Pikkuaho, 23 vuotias opiskelija Turun yliopistosta ja syksyn liittokokouksessa ehdolla Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi. Olen toiminut kuluneen vuoden ajan Turun Eurooppanuorten hallituksessa ja Yliopistovalmennus Oy:n toimitusjohtajana. Aikaisempaa järjestökokemusta on ehtinyt kertyä luottamustehtävistä sekä omassa ainejärjestössä, että Kansainvälisen Politiikan Opiskelijoiden Järjestön lähettiläänä toimimisesta Turussa.

Kulunut vuosi on tarjonnut mahdollisuuden työskennellä joidenkin taitavimpien tuntemieni ihmisten kanssa. Olen osallistunut useisiin haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin, sekä sain olla osana useamman vuoden tauon jälkeen palauttamassa Erasmus+ hakemuskulttuuria takaisin Eurooppanuorten perinteisiin.

Kansainvälisessä puolella Eurooppanuoret ovat onnistuneet luomaan vahvat suhteet erityisesti pohjoismaisiin sisarjärjestöihimme. Viimeisten vuosien aikana tehty menestyksekäs työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventyneelle yhteistyölle, johon on hyvä tarttua.
Kotimaassa myös alueiden väliseen yhteistyöhön olisi tärkeä suunnata resursseja ja tulevana vuonna näkisin liittohallituksen keskeiseksi tehtäväksi pyrkiä mahdollistamaan aiempaa syvempi yhteistyö alueiden välillä.

Eurooppanuorten varapuheenjohtajana toivon voivani tuoda liittohallitukseen ymmärryksen erilaisista toiminnan tasoista sekä kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä ja aluetyöskentelystä. Eurooppanuorten varapuheenjohtajana tahdon tulevana vuonna työskennellä kohti entistä yhtenäisempiä Eurooppanuoria.
Nähdään liittokokouksessa, mutta yhteyttä saa ottaa vaikka samantien!

”Pietari on kyvykäs ja näkemyksellinen, aikaansaava yhteistyön rakentaja, jonka panos Eurooppaliikkeen toiminnassa on merkittävä.”

– Henrik Manner, Eurooppafederalistien puheenjohtaja 2017

”Minulla on ollut kunnia työskennellä Pietarin kanssa useiden eri projektien parissa. Pietari on ehdottomasti hands on -tyyppi joka uskaltaa ottaa vastuuta ja jonka työpanokseen voi luottaa sataprosenttisesti!”

– Emma Hokkanen, Eurooppalaisen Varsinais-Suomen puheenjohtaja 2017

”Tunnen Pietarin kansainvälisenä, asioihin paneutuvana ja ennen kaikkea henkilönä, joka innostuu uusista asioista. Tällaisia eurooppalaisia ja innovatiivisia tekijöitä tarvitaan Eurooppanuorissa. Siksi Pietari!”

– Miikka Koski, Eurooppanuorten alueiden komitean puheenjohtaja 2016

Lisätietoja:

Pietari Pikkuaho
pietari.pikkuaho@gmail.com