Eurooppanuorten liittohallitus on kokouksessaan 14.1.2018 valinnut printti-Tähdistön päätoimittajaksi Iida Laurilan. Laurila on 23-vuotias Vaasasta kotoisin oleva, nykyisin turkulaistunut eurooppalainen, joka opiskelee Turun yliopistossa yleistä valtio-oppia. Aiemmin hän on mm. toiminut ainejärjestönsä lehden, Walpon, päätoimittajana. Tähdistössä hän haluaa tuoda alueiden kuulumisia paremmin esiin ja jatkaa Tähdistön kehittämistä Suomen vaikuttavimmaksi Eurooppa-mediaksi.

“Tähdistö on meidän näköinen lehti ja se käsittelee aiheita, jotka kiinnostavat meitä, eli Eurooppaa ja Euroopan unionia nuorten näkökulmasta. On kunnia päästä luotsaamaan Tähdistöä päätoimittajana.” Itsekin aktiivisena aluejärjestötoimijana tunnettu Laurila kertoo

Vuonna 2018 Tähdistö ilmestyy kahdesti printtiversiona ja aktiivisena verkkojulkaisuna, jolla on oma ja erillinen toimituskuntansa. Vuoden ensimmäinen Tähdistö ilmestyy toukokuussa ja toinen syksyllä.

 

Lisätietoja

Iida Laurila

Tähdistön päätoimittaja

Iida.laurila@eurooppanuoret.fi

+358 44 067 2554

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

+358 40 911 2049

Tuomas Tikkanen

Puheenjohtaja

tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi

+358 40 523 5768