Eurooppanuoret hakee edustajia Jenassa Saksassa 2.5.-6.5.2018 järjestettävään ”Fight back! Communicating in a hostile environment” -seminaariin. Seminaarin järjestävät yhteistyössä JEF-Europe ja JEF-Saksa.

Eurooppanuoret tukee seminaariin osallistuvien edustajiensa osallistumis- ja matkakuluja. Tukea myönnetään hakemuksen perusteella ja sitä voidaan kyseistä tapahtumaa varten myöntää kahdelle osallistujalle. Tuen saajia valittaessa otetaan huomioon mm. perustelut ja motivaatio tapahtumaan osallistumiseen sekä aiempi aktiivisuus Eurooppanuorten toiminnassa. Tukea voidaan myöntää vain kuluvan vuoden jäsenmaksunsa maksaneille Eurooppanuorten jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Jos olet kiinnostunut seminaarista, kannattaa tukea ehdottomasti hakea. Alhaisten hakijamäärien takia matkatukea on aiempana vuonna ajoittain jäänyt myöntämättä, sillä hakijoita ei ole ollut.

Järjestäjät korvaavat seminaarin matkakuluista 70 prosenttia 150 euroon asti. Eurooppanuoret korvaavat 50 prosenttia tämän tuen yli jäävistä tai siihen kuulumattomista osallistumiskustannuksista, kuten lento-, juna- ja laivalipuista sekä seminaarin osallistumismaksusta. Eurooppanuorten tuen maksimimäärä on 150 euroa. Osallistujien maksettavaksi jää siis huomattavasti alle puolet seminaarin osallistumiskustannuksista. Osallistumismaksu seminaariin kattaa seminaarinohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Eurooppanuorten tuen saaminen edellyttää teksti- tai videomuotoisen raportin tuottamista tapahtumasta ja tapahtumalta viestimistä Eurooppanuorten some-tileillä. Raportoinnin yksityiskohdista sovitaan erikseen valittujen Eurooppanuorten edustajien kanssa.


Päästäksesi Eurooppanuorten edustajaksi tapahtumaan toimi seuraavasti:

 

  1. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Eurooppanuorten kansainvälisen yhteistyön vastaavalle Pietari Pikkuaholle osoitteeseen pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi. Perustele hakemuksessa motivaatiosi sekä kerro lyhyesti aiemmasta aktiivisuudestasi Eurooppanuorten toiminnassa. Lähetä hakemus viimeistään 28.2.
  2. Saat vastauksen hakemukseesi kahden päivän kuluessa hakuajan päättymisestä.
  3. Tuen saatuasi hae vielä erikseen itse tapahtumaan Eurooppanuorten edustajana. Kyseessä on lähinnä muodollisuus ja Eurooppanuoret auttaa hakemuksessa. Tämän haun deadline on 11.3.

Alla lisätietoa tapahtumasta. Hausta ja seminaarista voit kysellä myös osoitteesta pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi

— ALLA HAKUKUULUTUS JEF:N SIVUILTA. KOKO HAKUKUULUTUS LÖYTYY MYÖS TÄÄLTÄ.

 

Seminar – ”Fight back! Communicating in a hostile environment”, May 2-6th, Iena, Germany

About the seminar

“Fight back! Communicating in a hostile environment” is the second seminar of 2018 “Fight back: Youth civil society in endangered democracies” work plan of JEF Europe. It will take place from May 2nd to May 6th in Iena, Germany.

It aims at addressing the worrying, recent trends of shrinking civic space in many European democracies and the various attacks by governments on civil society organisations.

Who is eligible to apply

Young people aged 18-30 years who are citizens of one of the 47 member states of the Council of Europe + citizens of Belarus. Applications from non-eligible persons will not be taken into account.

Deadline for applications: Sunday, March 11th, 2018 23:59 CET**

Successful applicants will be contacted by Tuesday th March 2018 23:59 CET

Participation fee: €100 (€50 for locals and anyone who does not need accommodation)

(10 scholarships of 50 EUR will be provided based on the quality of the response with the regard to the applicant’s motivation.)

The participation fee covers full board and lodging during the seminar (May 2nd– 6th).  All meals are covered from Friday dinner until Tuesday lunch. International seminar will start on Wednesday 14:00 and will finish on Sunday 15:00.

Read more in the call and apply before Sunday March 11th, 23:59 CET

Lisätietoja:

 

Pietari Pikkuaho

Varapuheenjohtaja, kv-työryhmän puheenjohtaja

pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi

+358 40 1241471

 

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

+358 40 911 2049