Eurooppanuorten liittohallitus on kokouksessaan 14.3 valinnut Katri Ylisen liiton EU-hankekoordinaattoriksi. Ennen Eurooppanuoria Ylinen on toiminut muun muassa avustajana Vihreällä eduskuntaryhmällä. Koulutukseltaan hän on opinnäytetyötä vaille valmis ympäristösuunnittelija Hämeen ammattikorkeakoulusta.

“Tämä on meille järjestönä historiallinen tilanne”, hehkuttaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Tuomas Tikkanen, “Työntekijämäärän tuplaantuessa meillä on mahdollisuus viedä Eurooppanuorten toimintaa todella uudelle tasolle ja kehittää toimintaamme tavoilla, mikä ei ole ennen ollut mahdollista”, Tikkanen jatkaa.

Ylinen kertoo odottavansa innolla huhtikuussa alkavia töitä.

“Eurooppanuoret on järjestönä valtavan kiinnostava ja olen todella motivoitunut aloittamaan työt liiton toimistolla Hakaniemessä. Odotan erityisesti pääseväni pureutumaan Eurooppa-tiedotushankkeiden toteuttamiseen ja seurantaan”, Ylinen kertoo.

Ylisen tehtäviin EU-hankekoordinaattorina kuuluu erityiesti Eurooppanuorten viestinnän kehittäminen ja ulkoministeriön Eurooppa-tiedotushankkeiden toteuttaminen.

“Odotan todella, että pääsen työskentelemään Katrin kaltaisen ammattilaisen kanssa ja uskon, että pystymme kehittämään erityisesti Eurooppanuorten viestintää valtavasti kasvaneen henkilöstöresurssin myötä”, kertoo Eurooppanuorten pääsihteeri Mikko Kymäläinen.

Ylinen aloittaa tehtävässään 1.4.2018.

 

Lisätietoja:

 

Tuomas Tikkanen

Puheenjohtaja

tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi

+358 40 523 5768

 

Katri Ylinen

EU-hankekoordinaattori (1.4 alkaen)

katri.ylinen@eurooppanuoret.fi

+358 44 987 1966

 

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

+358 40 911 2049