JEF-Espanjan kansainväliseen Europe at School seminaariin Madridissa, 12. 16. kesäkuuta haetaan osallistujia!

JEF Espanja järjestää viisipäiväisen kansainvälisen Europe at School seminaarin 12.16.6.  Madridissa, Espanjassa. Seminaarin aikana osallistujat osallistuvat kouluvierailujen suunnittelua, valmistelemista ja toteuttamista koskeviin työpajoihin, sekä osallistuvat kouluvierailulle seminaarin aikana. Tavoitteena on siis antaa osallistujille täydet valmiudet suunnitella ja toteuttaa kouluvierailuja ja näin mahdollistaa osallistuminen Euroopan laajuiseen kampanjaan! Lisäksi osallistujia vaaditaan osana seminaaria toteuttamaan yksi kouluvierailu kotimaassaan seminaarin jälkeen.

Osallistuminen

Deadline seminaarin hakemuksille on 24.4 klo 23.59. Hakemuksen voi täyttää oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/QQIBdkxfEVyowiJX2. Osallistujat valitaan hakemusten laadun perusteella. Osallistuminen seminaariin maksaa 50 euroa, joka kattaa majoituksen, ruokailut sekä ohjelman. Seminaarin järjestäjät korvaavat 70 % matkakuluista 200 euron korvauskattoon asti.

Eurooppanuoret tukee valittuja hakijoita korvaamalla lisäksi 50 % osallistujien ylijäävistä matka- ja osallistumiskuluista, 150 euroon asti. Myös tätä tukea voi hakea 24.4 klo 23.59 asti. Tuki myönnetään seminaariin valituille hakijoille.

Hakemukset Eurooppanuorten tukea varten voi lähettää osoitteeseen pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi

Pietari Pikkuaho
Varapuheenjohtaja, KV-vastaava
Eurooppanuoret ry

Alkuperäinen hakuilmoitus alla

 


JEF-Spain Europe at School seminar in Spain, Madrid from 12th to 16th of June

From the 12th to the 16th of June, JEF Spain is hosting an international seminar on the Europe at School program in Madrid. For 5 days, participants will be taking part in a series of workshops on school interventions and material creation, as well as participating in a real visit to a school.

PARTICIPATION CONDITIONS

Participants that get their applications accepted will have to pay a 50 euro participation fee. That fee covers accomodation, all meals during the activity, and a travel cost reimbursement of up to 70% your travel costs to a maximum of 200 euro.

Additionally, each participant is required to organise and execute at least one visit to a school once the seminar is over.

HOW DO I APPLY?

Easy, you only have to fill the following form (https://goo.gl/forms/QQIBdkxfEVyowiJX2). And don’t be late, the first application deadline is on midnight, April 24.

For more info, you can send an email to tecnico@jefspain.eu.