JEF Twinning-ohjelma palaa taas! Ohjelma mahdollistaa Eurooppanuorten aluejärjestöjen yhteen saattamisen muiden jäsenmaiden aluejärjestöjen kanssa ja antaa resursseja yhteisten tapahtumien ja toiminnan järjestämiseen. Samalla se on myös erinomainen tilaisuus tuoda omaan toimintaan lisää kansainvälisyyttä.

Kiinnostuitteko? Toimi näin.

Täyttäkää tämä lomake. Lomakkeessa voitte ilmaista millaista yhteistyötä teidän aluejärjestönne mieluiten tekisi sekä mahdolliset alueelliset preferenssit yhteistyökumppaneiden suhteen. Lomake on auki 30.4 asti. Tämän jälkeen ohjelmasta vastaava työryhmä käy vastaukset läpi sekä muodostaa sektioista mahdollisia Twinning-kumppaneita, pyrkien mahdollisimman hyvin seuraamaan aluejärjestöjen preferenssejä.

Voit myös kysyä asiasta lisää Eurooppanuorten KV-vastaavalta Pietari Pikkuaholta osoitteessa pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi, tai viestillä suoraan Facebookissa! Aiheesta voi myös lukea täältä

 

Lisätietoja:

Pietari Pikkuaho

Varapuheenjohtaja

pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi