Eurooppanuoret ry on valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton alle 35-vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö. Tehtävänämme on edistää kansalaiskeskustelua Euroopan unioniin liittyen ja toimia vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille nuorille. Tänä maailman aikana jäsenistömme ja toimintamme kasvaessa haluamme tavoittaa toiminnallamme yhä useamman kansainväliseen yhteistyöhön ja eurooppalaisiin arvoihin uskovan nuoren.

Haemme yhteensä neljää kesätyöntekijää lyhyisiin työsuhteisiin kesälle 2018. Työsuhteen kesto on kaikissa tehtävissä 60 tuntia ja työstä maksettava palkka 350 euroa. Työ sijoittuu pääasiallisesti toimistollemme Helsingin Hakaniemeen. Hakijoilla tulee olla haettuna Helsingin kaupungin myöntämä kesäseteli.

Kesätyöntekijöidemme tehtäviin kuuluvat avustavat tehtävät järjestömme viestinnässä ja tapahtumatuotannossa sekä avustavat toimistotehtävät. Tarkemmat työtehtävät sovitaan erikseen. Kerro siis rohkeasti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteista!

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielenkiintoista ja vastuullista työkokemusta valtakunnallisessa nuorisojärjestössä. Toimistomme väki on nuorta, osaavaa ja luottaa aidosti kesätyöntekijöihimme. Meillä et ainoastaan mapita lomakkeita, vaan pääset aidosti kehittämään omaa osaamistasi. Ahkerille työntekijöille kirjoitamme suositukset avuksi tulevaan työnhakuun. Meille aiempi työkokemus alalta ei ole itseisarvo, vaan haemme motivoituneita ja innokkaita nuoria auttamaan järjestömme toiminnassa.

Työsuhteet sijoittuvat kahdelle 10 päivän jaksolle, joista kummallekin palkkaamme yhden kesätyöntekijän. Ensimmäinen jakso on 4.-15.6. ja toinen jakso 30.7-10.8. Tarvittaessa työsuhteen aikataulusta voidaan sopia erikseen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi rekryt@eurooppanuoret.fi viimeistään sunnuntaihin 18.5.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Kerrothan hakemuksessasi ovatko työjaksojen päivät sinulle sopivat. Lisätietoja saat Eurooppanuorten pääsihteeriltä, Mikko Kymäläiseltä: +358 40 911 2049 / mikko.kymalainen(a)eurooppanuoret.fi.

Lisätietoja,

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

+358 40 911 2049