Kansainvälinen JEF seminaari Espanjassa, Sevillessa 31.10 – 4.11

Image

JEF Europe järjestää neljännen seminaarinsa “Fight Back! Youth civil society in endangered democracies”-sarjassa. Seminaari, “Fight back! Defending democracy in Europe and beyond” järjestetään Espanjan Sevillessa 31.10 – 4.11.2018. Sen aiheena on uhattuna oleva ja monissa Euroopan maissa pienenevä kansalaisyhteiskunnan toimitila, jota viimeaikaiset populistiset trendit ovat haastaneet.

Seminaarin työskentelytavat rakentuvat non-formaalin oppimisen periaatteisiin ja mahdollistavat että osallistujat voivat itse vaikuttaa suunnitteluun ja oppimiseen lukuisten erilaisten prosessien, kuten pienryhmätyöskentelyn, asiantuntija-ohjauksen sekä avointen väittelyjen kautta.

Osallistuminen seminaariin maksaa 50 euroa. Tämä hinta sisältää majoituksen, ohjelman sekä ruoat.

Järjestäjät korvaavat matkakuluista 80 % 150 euroon asti. Tämän lisäksi Eurooppanuoret tukevat seminaarin osallistujia korvaamalla 50 % ylijäävistä matkakuluista 150 euroon asti. Eurooppanuorten matkatuen saaminen edellyttää seminaarista materiaalin tuottamista Eurooppanuorten sosiaalisen median kanavilla (esim. IG, Facebook.) Osallistuaksesi seminaariin Eurooppanuorten edustajana toimi näin:

  • Lähetä osallistumishakemus Eurooppanuorten KV-vastaava Pietari Pikkuaholle osoitteeseen pietari.pikkuaho@eurooppanuoret.fi 9.10.2018 mennessä.
  • Saat vastauksen hakemukseen kahden päivän kuluessa
  • Jos tulit valituksi, täytä hakemus seminaariin osallistumisesta seminaarin järjestäjile 16.10.2018 mennessä osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMHyYLbuj7u_hKKSqq1mSXRoz1Y1ffSEx7Bg0Fn5qu4MOM6A/viewform?usp=send_form

Perustele hakemuksessa motivaatiosi osallistumiselle, sekä kerro lyhyesti aiemmasta aktiivisuudestasi Eurooppanuorten toiminnassa. Tuen saajia valittaessa otetaan huomioon mm. Perustelut ja motivaatio tapahtumaan osallistumiselle, sekä aiempi aktiivisuus Eurooppanuorten toiminnassa. Tukea voidaan myöntää vain kuluvan vuoden jäsenmaksunsa maksaneille Eurooppanuorten jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Voit lukea alkuperäisen hakukuulutuksen täältä: https://www.jef.eu/fileadmin/files_jef-europe/_uploads/Call_Sevilla_October_2018.pdf

Pietari Pikkuaho

Varapuheenjohtaja, KV-vastaava

Eurooppanuoret ry