Heips!

Olen Emilia Peikola, 21-vuotias opiskelija Jyväskylästä ja ehdolla Eurooppanuorten liittohallitukseen. Virallinen ns. ensikosketukseni Eurooppanuoriin taisi olla vuoden 2017 syksyllä järjestetyssä Eurooppa-aamiaisessa, jossa Miapetra Kumpula-Natri oli kertomassa EU-asioita MEPin näkökulmasta. Tätä ennen olin seurannut Eurooppanuorten toimintaa reilun vuoden verran, kuitenkaan osallistumatta mihinkään viralliseen tapahtumaan. Eurooppa-aamiaisen jälkeen pääsin toden teolla mukaan Jyväskylän Eurooppanuorten toimintaan ja minut valittiin JENin hallituksen sihteeriksi vuodeksi 2018. Pääsin myös mukaan Eurooppanuorten valtakunnalliseen tapahtumatyöryhmään ja sitä kautta sain mahdollisuuden osallistua aktiivisesti koko järjestön toimintaan. Tapahtumatyöryhmään hakeminen on ehdottomasti ollut yksi parhaista päätöksistä järjestöurallani, sillä olen päässyt järjestämään esimerkiksi legendaarista Linnaseminaaria sekä Eurooppa-päivän tapahtumaa Narinkkatorilla. Minulle on annettu vastuuta ja olen voinut ylpeästi sanoa tekeväni asioita yhteisen hyvän eteen.

Muistan, kun viime vuoden liittokokouksessa multa kysyttiin, että aionko asettua ehdolle liittohallitukseen. Ajatus kiinnosti, mutta koin, etten ollut vielä tarpeeksi valmis asettumaan ehdolle. Tänä vuonna asian laita on kuitenkin toinen ja päätin asettua ehdolle liittohallitukseen kaudelle 2019. Olen enemmän, kuin innoissani tästä mahdollisuudesta. Uskon, että minulla on paljon annettavaa järjestölle ja ennen kaikkea olen valmis tekemään ahkerasti töitä sen eteen, että Eurooppanuoret saavuttaa yhä korkeamman aseman Suomalaisella nuorisojärjestökentällä.

Ensi vuonna on tärkeää panostaa laadukkaisiin tapahtumiin, yhdenvertaisuuteen ja erityisesti siihen, että jokainen voi tulla omana itsenään mukaan Eurooppanuorten toimintaan. Toivottavasti olen luottamuksenne arvoinen ja saan tehdä ensi vuonna entistä enemmän töitä Eurooppanuorten eteen.

Nähdään Liittokokouksessa!

Emilia Peikola
0505552488