Hellurei!

Jos luotat kokemukseen, äänestä Hanna liittohallitukseen! Mun nimi on Hanna Kivimäki, olen helsinkiläinen järjestöaktiivi ja ehdolla Eurooppanuorten liittohallitukseen vuodelle 2019.

Ensikosketukseni Eurooppanuoriin olen saanut vuonna 2013 perinteisessä Cafe Europa-tilaisuudessa, jonka jälkeen vietin muutaman vuoden aktiivina. Viime syksynä päätin kuitenkin vihdoin hypätä toimintaan mukaan antaumuksella ja minut valittiinkin vuodelle 2018 Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi. Olen toiminut kuluneen vuoden aikana myös kansainvälisen työryhmän jäsenenä ottaen aktiivisesti osaa kansainväliseen toimintaamme, aloittanut syksyllä Tähdistön verkkolehden copywriterina sekä edustanut Eurooppanuoria JEF Europen EP2019 työryhmässä Suomen vaalikoordinaattorina. Paljon on siis tullut tehtyä, mutta intoa riittää vielä vaikka kuinka!

Aktiivisuus kansainvälisessä työryhmässä ja JEF Europen toiminnassa sekä tapahtumilla että työryhmissä vuonna 2018 on antanut minulle eväät luotsata Eurooppanuorten kansainvälistä toimintaa vuonna 2019, suuntaan, jossa jokainen aktiivi kokee kansainvälisen toiminnan itselleen potentiaaliseksi vaihtoehdoksi. Olen kokenut järjestötoimija, joka ns. käärii hihat eikä jää pyörittelemään peukaloitaan. Minulla on paljon ideoita ja energiaa, jonka tahdon kanavoida Eurooppanuorten toimintaan ensi vuonna.

Uskon, että minulla on myös paljon annettavaa tapahtumatuotannon, viestinnän sekä palveluiden ja jäsenyyden kehittämisen suhteen, mutta kansainvälinen toiminta on intohimoni. Ensi vuonna vaaditaan kansainvälistä osaamista ja aktiivisuutta, sillä suuri osa Eurooppanuorten resursseista menee vaaleihin sekä EU-puheenjohtajakauteen. Kansainvälistä näkyvyyttä, osallistumista ja toiminnan kehittämistä ei silti saa unohtaa.

Liittohallituksen jäsenenä olisin aktiivinen, luotettava sekä läsnä. Toivottavasti liittokokous suo minulle luottamuksen todistaa tämä teille vuonna 2019! Liittohallituksessa toivon etenkin voivani edistää osallistumista. Tahdon että alueet kokevat keskusliiton lähestyttäväksi ja toiminnan hyödylliseksi, sekä vuoropuhelun liittohallituksen ja alueiden välillä sujuvaksi, siten että kehitys ja palautteenanto on vaivatonta ja sujuvaa. Tällaisen dialogin avulla, teemme yhdessä Eurooppanuorista Suomen merkittävimmän nuorisojärjestön!

Lisää ajatuksiani kamppiksesta ja Eurooppanuorten tulevaisuudesta saat tsekkaamalla Facebook-sivuni osoitteessa: https://www.facebook.com/kivimakihanna/

Hanna Kivimäki
@hannaino
0503518681