Hei! Olen Rico Martikainen. Lappeenrannasta Helsinkiin elokuussa muuttanut Allianssille asettautunut sivari ja ehdolla Eurooppanuorten liittohallitukseen.

Ensikosketukseni Eurooppanuoriin oli vuoden 2016 Linnaseminaarissa, jossa myöskin liityin jäseneksi. Jonkin ajan sivusta seuranneena halu lähteä tähän järjestöön tekemään enemmän kasvoi ja päädyin hakemaan järjestö- ja tapahtumatyöryhmiin. Olen tämän vuoden niissä päässyt tekemään paljon, muun muassa Linnaseminaaria ja yhdenvertaisuusohjelmaa.

Kuitenkin halajan tekemään enemmän tämän järjestön ja sen ideaalien puolesta ja siksi olen lähtenyt hakemaan liittohallitukseen. Haluan olla mukana tämän järjestön kasvun kehittämisessä niin alueellisesti kuin jäsenmäärässä. Haluan olla tekemässä tästä järjestöstä avoimempaa ja näkyvämpää niin nykyisille, uusille kuin tulevillekin jäsenille.

Haluan olla mukana toteuttamassa yhdessä unelmaa, että nuorten äänestysprosentti ohittaa iäkkäiden tulevissa eurovaaleissa! Kaiken tämän eteen olen laittanut itseni likoon, koska haluan olla tekemässä tästä kaikesta totta. Nähdään Jyväskylässä ja tehdään viisaita päätöksiä! #martikainEN