Olen Tuomas Karvonen, 23-vuotias kansainvälisen politiikan opiskelija ja intohimoinen eurooppanuori Tampereelta. Eurooppanuorten toiminnassa itselleni tärkeimpiä arvoja ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja avoimuus. Koen, että olen ennen kaikkea aluejärjestötoiminnan asiantuntija: tiedän, mitä menestyksekkään aluejärjestötoiminnan pyörittäminen käytännössä vaatii.

Eurooppanuorissa minut hurmasi lämmin yhteishenki ja aktiivinen tekemisen meininki. Kahden Tampereen Eurooppanuorten hallituksessa vierähtäneen vuoden aikana olen oppinut hurjasti uutta arjen järjestötyöstä – esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen, viestintään ja tiimipelaamiseen liittyviä asioita. Nämä oivallukset ja opit haluan viedä liittohallitukseen asti. Minulla on konkreettisia ehdotuksia ja näkemyksiä siitä, kuinka yhteistä järjestöämme voisi kehittää, erityisesti kummitoimintaan ja aluejärjestöjen yhteistyöhön liittyen. Minulla on myös aito innostus viedä nämä tavoitteet maaliin.

Kuluneena vuonna olen toiminut Tampereen Eurooppanuorten varapuheenjohtajana. Vuosi TENissä on ollut äärimmäisen huikea: aluejärjestömme on ollut aktiivisempi ja vaikuttavampi toimija kuin koskaan aiemmin. Lisäksi olen ollut innokkaasti mukana valtakunnallisissa tapahtumissa.

Haluan, että EN on vaalien supervuonna 2019 rohkea ja näkyvä asiantuntijajärjestö, jota kuunnellaan. Näkyvyys ei tarkoita ainoastaan sosiaalista mediaa, vaan se rakentuu useasta eri palasesta. Näkyvyys edellyttää liittohallitukselta aluejärjestöjen tukemista, aktiivista jäsenhankintaa, lobbaamista ja tapahtumien järjestämistä. Vaalien supervuosi on ainutlaatuinen mahdollisuus saada lisää jäseniä, nostaa esille meille tärkeitä teemoja ja vakiinnuttaa oma asema.

Nähdään liittokokouksessa!