Tervehdys rakkaat Eurooppanuoret!

Olen Iiris Asunmaa, 25-vuotias vastavalmistunut yhteiskuntatieteen maisteri Jyväskylästä. Työkseni teen viestintää Jyväskylän Yritystehtaalla ja tämän vuoden olen toiminut Eurooppanuorten varapuheenjohtajana. Olen ehdolla Eurooppanuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Eurooppanuoret on minulle rakas kasvattajaseura. Eurooppanuorissa olen saanut ystäviä, huikeita kokemuksia, kokenut hauskoja hetkiä ja päässyt kehittämään osaamistani. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen toiminut aktiivina, aluejärjestön puheenjohtajana, liittohallituksen jäsenenä ja liittohallituksen varapuheenjohtajana. Minulle on tärkeää, että toimijamme kokevat Eurooppanuorten toiminnan merkitykselliseksi ja että heidän työpanostaan arvostetaan, sillä Eurooppanuorten tärkein voimavara on ehdottomasti ihmiset toiminnan takana.  Eurooppanuorten kehittämisessä yksi keskeisimmistä asioista on toimijoiden hyvinvointi ja jaksaminen. On luotava vankka perusta toiminnan kasvattamiseen ja sen on lähdettävä toimijoista.

Politiikan huippuvuosi vaatii puheenjohtajalta asiantuntemusta. Viimeiset kaksi vuotta olen puheenjohtanut poliittisen valmistelun työryhmää, jossa olemme laatineet liiton poliittisen linjan ja Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tavoitteet.  Ensi vuonna minun johdollani teemme töitä sen eteen, että Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntijataho Eurooppa-keskustelussa. Tulevalle vuodelle meidän on aika laittaa seuraava vaihde silmään ja kuuluttaa kirkkaalla äänellä yhteisenä rintamana meidän näkökulmamme ja mielipiteemme niin medialle kuin poliittisille tahoillekin.

Olen ehdolla, koska haluan rakentaa yhdessä jäsenistömme kanssa Eurooppanuorista vielä vaikuttamman ja asiantuntevamman järjestön. Useamman vuoden kokemus järjestössä on vain vahvistanut innostustani, ja minulla on vahva visio järjestön tulevaisuudesta. Meidän on otettava huomioon kasvanut järjestömme ja kutsuttava jäsenistömme mukaan muovaamaan toimintaa. Olemme kehittyneet jo paljon, mutta vielä on paljon töitä tehtävänä.

Haluan tehdä töitä sen eteen, että Eurooppanuoret on Suomen vaikuttavin kv-nuorisojärjestö, rakastettu kasvattajaseura ja arvostettu ääni yhteiskunnassa. Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse tai laittamalla viestiä Facebookissa. Voit seurata matkaani myös Facebook-sivullani: https://www.facebook.com/iirisasun/

Nähdään Jyväskylässä!

Terveisin,

Iiris Asunmaa

+358 50 918 7390

@iirisasun