Hei vaan sinulle Eurooppanuori!

Olen Gurmann Saini, ystävien kesken Guru, 21-vuotias kulttuurituotannon opiskelija. Toimin tänä vuonna Eurooppanuorten liittohallituksessa vastaten järjestöllisen kehittämisen asioista, yhdenvertaisuusohjelmasta sekä järjestötyöryhmän luotsaamisesta. Haen Eurooppanuorten varapuheenjohtaksi vuodelle 2019.

Matka kohti liittokokousta on loppusuoralla. Kampanjassa olen tuonut esiin ajatuksia Eurooppanuorten tulevaisuudesta ja sen järjestöllisestä kehittämisestä. Kehitysideani voi tiiviistää kolmeen pääpointtiin:

1) Yhdenvertainen järjestö
2) Omavarainen järjestö
3) Aktiivitoiminnan kehittäminen

Näitä tavoitteita ja konkreettisia ideoita olen avannut kampanjasivullani, jonne löydät linkin tekstin lopusta.

Järjestöllinen ja poliittinen kehittäminen eivät poissulje toisiaan. Päinvastoin. Eurooppanuorten strategiassa näitä kahta teemaa kuvaillaan pilareiksi ja minä haluan vahvistaa niitä yhdessä. Eurooppanuoret tarvitsevat varapuheenjohtajan, jolla on visio järjestön tulevaisuudesta. Mikä tärkeintä, visiotyötä ei tehdä yksin vaan jäsenistöä osallistaen.

Ensi vuosi tuo paljon tekemistä Eurooppa-liikkeelle. Tarvitsemme tekijöitä ja oikeaa mielentilaa, mutta ennen kaikkea tarvitaan kentän luottamusta. Haluan vuorovaikutuksellista keskustelua, joten haasta, kysy ja ihmettele rohkeasti.

Nähdään liittokokouksessa!

Gurmann Saini
+358440411997
IG: @gurmannsaini
Twitter: @gurmannp

FB-kampanjasivu: facebook.com/sainigurmann