Eurooppanuorten perinteinen työryhmähaku uudistuu vuodelle 2019! Tuttujen läpi vuoden jatkuvien työryhmien sijaan vuonna 2019 haetaan lyhyempiin ja tarkemmin määriteltyihin projekteihin. Hakuja järjestetään vuoden aikana  kolme kertaa. Ensimmäinen haku on avoinna nyt ja hakeminen on mahdollista 17.1.2019 asti.

Tällä hakukierroksella on mahdollisuus tulla toteuttamaan Eurooppanuorten historian suurinta Linnaseminaaria, Eurooppapäivän valtakunnallista päätapahtumaa Helsinkiin tai Eurooppanuorten kesäpäiviä. Näiden lisäksi haetaan vaalivaikuttamisesta kiinnostuineita jäseniä vaalien mediaseurannan tiimiin ja Eurooppanuorten viestinyrkkiin.

Hae mukaan tekemään EU-politiikan supervuotta tästä!

Lisätietoja,

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja 2019
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi