Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Ahdistaako nuorten alhainen äänestysaktiivisuus eurovaaleissa? Onko järjestötyö sinulle tuttua? Kiehtooko sinua isojen tapahtumakokonaisuuksien suunnittelu ja järjestäminen? Herkistytkö aina kun Oodi ilolle soi radiossa? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä saatat olla kaipaamamme järjestösuunnittelija.

Eurooppanuoret hakee järjestösuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen noin kymmeneksi kuukaudeksi. Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu Eurooppanuorten järjestöviestintä, valtakunnallisen vaalikiertueen nuorille suunnattujen tilaisuuksien järjestämistä, tapahtumien järjestämistä ja ulkoministeriön eurooppatiedotus-hankkeiden parissa työskentely.

Odotamme vahvaa kokemusta tapahtumien tuottamisesta, näkemystä tavoitteellisesta järjestöviestinnästä, itsenäistä työotetta ja positiivista ja reipasta asennetta. Arvostamme kokemusta Mailchimpin, WordPressin ja Google-pohjaisten järjestelmien käytöstä sekä B-ajokorttia. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa järjestösuunnittelijalle haastavan ja kiinnostan tehtävän EU-aiheiseen kansalaisviestintään erikoistuneessa ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Järjestösuunnittelija keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 2100 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi tarjotaan puhelinetu ja yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Koordinaattori työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla yhdessä Eurooppanuorten ja Eurooppalanen Suomi ry:n henkilöstön kanssa.

Tehtävää haetaan 6.2.2019 klo 23.59 mennessä sähköpostitse lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekryt@eurooppanuoret.fi. Kirjoita viestin otsikoksi JÄRJESTÖSUUNNITTELIJA. Haastattelut pidetään 11.-12.2.2019 Helsingissä. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun perjantaina 8.2. Työ alkaa 1.3. mennessä tai sopimuksen mukaan. Hakuilmoitus on ehdollinen riippuen Eurooppanuorten vuoden 2019 rahoituksesta, joka varmistuu helmikuun aikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi
+358 40 911 2049

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi
+358 50 918 7390