Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Ahdistaako nuorten alhainen äänestysaktiivisuus eurovaaleissa? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä? Tykkäätkö järjestää tapahtumia? Herkistytkö aina kun Oodi ilolle soi radiossa? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä saatat olla kaipaamamme korkeakouluharjoittelija

Eurooppanuoret hakee korkeakouluharjoittelijaa keväälle 25.3 – 17.6. väliselle ajalle. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu Eurooppanuorten kesäpäivien järjestäminen, valtakunnallisen vaalikiertueen järjestäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa ja Eurooppanuorten viestinnän tukeminen.

Odotamme kokemusta tapahtumien järjestämisestä, erilaisten sosiaalisen median kanavien käytön tuntemusta, itsenäistä työotetta ja positiivista ja reipasta asennetta. Arvostamme kokemusta wordpressin ja Google-pohjaisten järjestelmien käytöstä sekä B-ajokorttia. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa harjoittelijalle haastavan ja kiinnostan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään erikoistuneessa ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Korkeakouluharjoittelijan keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 1250 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi tarjotaan puhelinetu ja yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Tehtävässä sovelletaan kuuden viikon koeaikaa. Harjoittelija työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla yhdessä Eurooppanuorten ja Eurooppalanen Suomi ry:n henkilöstön kanssa.

Tehtävää haetaan 28.2.2019 klo 23.59 mennessä sähköpostitse lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekryt@eurooppanuoret.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi HARJOITTELIJA. Haastattelut pidetään 7. – 8.3.2019 Helsingissä. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun perjantaina 1.3. Harjoittelu alkaa 25.3. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos sinulla on harjoittelutuki käytettävissä. Hakuilmoitus on ehdollinen riippuen Eurooppanuorten vuoden 2019 rahoituksesta, joka varmistuu helmikuun aikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi
+358 40 911 2049

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi
+358 50 918 7390