Eurooppanuoret on valinnut liiton järjestösuunnittelijaksi Krista Kalamon. Aiempaa järjestötyökomusta Kalamo on kerryttänyt muun muassa Pohjola-Nordenin Nuorisoliitolla Nordjobb-assistenttina. Kalamo opiskelee viestintää Vaasan yliopistossa.

“Odotan innolla, että pääsen järjestämään valtakunnallista kampanjaa ja kiertämään paikkakuntia. Eurooppanuoret tekee valtavan mielenkiintoista ja tärkeää työtä tiedottaessaan nuoria eurooppalaisuudesta – erityisesti nyt vaalikeväänä“, kertoo Kalamo.

Kalamon tehtäviin kuuluu Eurooppanuorten järjestöviestintä, valtakunnallisen vaalikiertueen nuorille suunnattujen tilaisuuksien järjestämistä ja ulkoministeriön Eurooppatiedotus-hankkeiden parissa työskentely.

“On mahtavaa saada Kristan osaaminen Eurooppanuorten käyttöön Eurooppa-politiikan supervuodeksi. Uskon, että Kristan avulla tästä vuodesta tulee meidän suurin vuosi aikoihin”, iloitsee Eurooppanuorten pääsihteeri Mikko Kymäläinen.

Lisätietoja,

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi
+358 40 911 2049

Krista Kalamo
Järjestösuunnittelija
krista.kalamo@eurooppanuoret.fi
+358 50 475 7682

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi
+358 50 918 7390