Eurooppanuorten varapuheenjohtaja Gurmann Saini osallistuu asiantuntijana YLE:n studiolähetykseen ennen ja jälkeen eurooppalaisten kärkiehdokkaiden paneelia. Muina asiantuntijoina studiossa ovat yliopistonlehtori Katalin Miklóssy  Helsingin yliopistosta, Timo Miettinen Eurooppa-tutkimuksen keskuksesta sekä retoriikan asiantuntija Antti Mustakallio. Keskustelun juontaa EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen.

Saini kannustaa kaikkia etenkin nuoria katsomaan kärkiehdokaspaneelia: “Retoriikan ja vaalipuheiden lisäksi kannattaa kiinnittää huomioita ehdokkaiden konkreettisiin ehdotuksiin Euroopan Unionin tulevaisuudesta mm. ilmastoasioiden, työmarkkinoiden sekä digitaalisen Euroopan saralla”

Tänä iltana kannattaa siis kääntää TV päälle klo 21:30 ja valmistautua kiinnostavaan debattiin!

Lisätietoja,

Gurmann Saini
Varapuheenjohtaja
gurmann.saini@eurooppanuoret.fi
044 041 1997