Eurooppanuorten pääsihteeri Mikko Kymäläinen siirtyy uusiin tehtäviin Suomen nuorisovaltuustojen liittoon 27.5. alkaen. Uuden pääsihteerin rekrytointi aloitetaan eurovaalien jälkeen, ja hänen on tarkoitus aloittaa työssään elo-syyskuun taitteessa 2019.

Kesän ajan pääsihteerin tehtäviä erityisesti talouden ja hallinnon osalta hoitaa liiton puheenjohtaja Iiris Asunmaa. Toimiston henkilöstöresurssia vahvistetaan jatkamalla kevään ajan harjoittelijana toimineen Sera Heikkilän työsuhdetta kesän yli. Operatiivisten toimintojen johtamisesta vastaa kesän ajan järjestösuunnittelija Krista Kalamo.

“Olen vakuuttunut, että meidän rautainen porukka hanskaa kesän toiminnot näillä järjestelyillä, ja toteutamme esimerkiksi Linnaseminaarin suurempana kuin koskaan aikaisemmin” kertoo Eurooppanuorten puheenjohtaja Iiris Asunmaa.

Eurooppanuoret kiittää Mikkoa hänen tekemästään työstä ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin!

Lisätietoja,

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi
050 918 7390

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri (27.5. asti)
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi
040 911 2049