Järjestämme syksyllä 2019 keskusteluiltamia Suomen EU-puheenjohtajuuskauteen liittyen ja kutsumme iltamiin aine-, nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä ympäri Suomea! Iltamissa käsitellään Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tavoitteita ja EU:n lähitulevaisuutta nuorten näkökulmista. Tule viettämään syysiltoja ja keskustelemaan Eurooppa- ja kansainvälisyysaiheista. Iltamat tarjoavat myös mainion tilaisuuden keskusteluun asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa!

Voit ilmoittautua iltamiin joko yksin tai suuremmalla porukalla. Osallistujille korvataan matkat julkisen liikenteen mukaan. Liput ostetaan joko koko ryhmälle ennakkoon tai yksittäisiä lippuja korvataan kulukorvauksena jälkeenpäin. Kaikki iltamat järjestetään Helsingissä Globaalikeskuksella ja tarjolla on alkuillan tarjottavia. Iltamat on maksuttomia. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja pyynnöt lipuista pyydetään lähettämään osoitteeseen: julia.kahelin@eurooppanuoret.fi! Paikkoja on rajoitetusti. Iltamiin jo aiemmin ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. 

Iltamat järjestetään seuraavasti:

17.10. klo 17-19. Puhujat: kansanedustaja ja Suuren valiokunan jäsen Eveliina Heinäluoma ja OKM:n EU-koordinaattori Henrik Ruso sekä Petteri Heliste ulkoministeriön Eurooppa-ja lähialueviestinnän yksiköstä. 

24.10. klo 17.30-19.30. Puhujat: kansanedustaja ja Suuren valiokunnan jäsen Merja Kyllönen, Jyrki Kataisen kabinetin jäsen Antti Timonen sekä Euroopan komission Suomen-edustuston kansalaisviestinnän päällikkö Mauno Hänninen.

30.10. klo 17.30-19.30. In English! Theme: disinformation. Speakers: Vesa Kekäle, Ministry of Foreign Affairs for Finland, Department of Russia and Eastern Europe and Jarmo Oikarinen, Head of Office, European Parliament Office in Finland.

7.11. klo 17.30-19.30. Teema: oikeusvaltio. Puhujat: Sirpa Rautio, Ihmisoikeuskeskuksen johtaja ja EU:n perusoikeusviraston hallintoneuvoston puheenjohtaja sekä Tomi Lounio ulkoministeriön yleisten EU-asioiden yksiköstä

14.11. klo 17.30-19.30. Teema: ilmastonmuutos. Puhujat: Liisi Klobut, Kansainvälisten asiain neuvos Ympäristöministeriöstä sekä ilmastoaktivisti Teemu Vaarakallio

Ilmoittautumiset ja pyynnöt lippujen ostamisesta pyydetään lähettämään osoitteeseen: julia.kahelin@eurooppanuoret.fi!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Eurooppanuorten pääsihteeriin Juliaan:

julia.kahelin@eurooppanuoret.fi

045 340 6301