Tervehdys kaikille!

Olen Emilia Peikola, 22-vuotias politiikan tutkimuksen opiskelija Jyväskylästä. Olen ollut aktiivisesti mukana Eurooppanuorten toiminnassa reilun kahden vuoden ajan. Tänä aikana olen toiminut Jyväskylän Eurooppanuorten sihteerinä ja varapuheenjohtajana sekä Eurooppanuorten liittohallituksen jäsenenä. Ennen Eurooppanuorten toimintaan lähtemistä minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta järjestötoiminnasta. Näin jälkikäteen voin sanoa, että toimintaan mukaan lähteminen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Eurooppanuorten kautta olen saanut kartutettua osaamista niin EU-asioista kun kansainvälisestä politiikastakin. Olen myös päässyt tutustumaan aivan mahtaviin ihmisiin ja saanut paljon uusia ystäviä, joista tulen aina olemaan kiitollinen!

Olen nyt ehdolla Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2020. Päätös ehdolle asettumisesta ei ollut missään nimessä helppo, vaan pitkän pohdinnan ja kavereiden tsemppauksen jälkeen olen nyt tässä. Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa järjestöllemme ja sen vuoksi päätös hakea varapuheenjohtajaksi tuntuu oikealta. Kampanjassani haluan nostaa esille seuraavat pääteemat:

  1. Eurooppanuorten monipuoliset ja laadukkaat tapahtumat
  2. Eurooppanuoret on järjestö kaikille nuorille
  3. Aluejärjestöjen keskinäinen viestintä ja ajatustenvaihto

Minun matkaani kohti Eurooppanuorten Tampereella järjestettävää liittokokousta voi seurata Facebook-sivuiltani. Sivuilla kerron myös tarkemmin jokaisesta pääteemasta.

Toivottavasti nähdään Tampereella 30.11.-1.12.2019!

Terveisin

Emilia Peikola

+358505552488

 

FB-kampanjasivu:

facebook.com/peikola