Eurooppanuorten liittokokous pidetään Tampereella 30.11.-1.12.2019 ja liittokokouksen materiaalit on nyt julkaistu! Liittokokouksessa käsiteltävät materiaalit löydät Drive-kansiosta täältä. Materiaaleista löydät mm. liittokokouksen esityslistan, liittohallituksen esityksen toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2020, liittohallituksen esityksen poliittisesta ohjelmasta sekä sääntömuutosehdotuksen ja liittokokouksen menettelytapajärjestyksen.

Kansiosta löydät myös ohjeet kuinka hakea liittohallitukseen vuodelle 2020. Hae rohkeasti mukaan! Muistathan myös ilmoittautua liittokokoukseen 14.11. mennessä täällä!

Liittokokouksessa äänivaltaisia kokousedustajia ovat kaikki 9.11. mennessä jäseneksi hyväksytyt jäsenet.

Nähdään Tampereella!

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Juliaan: julia.kahelin@eurooppanuoret.fi, 045 340 6301