Hei!

Olen Samuli Kantola, 23-vuotias lappeenrantalaistunut – mutta sydämeltään ikuisesti manselainen – teekkari. Minulle Eurooppanuoret on verrattain uusi järjestö; vuosien pohdinnan jälkeen päätin lähteä mukaan viime syksynä, kun kuulin kaakon kulmalle perustettavasta uudesta aluejärjestöstä, Kymi-Karjalan Eurooppanuorista. Ensimmäiselle tapahtumalleni liittokokoukseen Jyväskylässä saavuttuani, tunsin tulleeni paikkaan, jonne kuulun. Tämä sai minut haluamaan osallistua Eurooppanuorten toimintaan jatkossakin, ja pian tulinkin valituksi Kymi-Karjalan Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Vaikka Eurooppanuoret onkin minulle uudehko järjestö, olen suhtautunut Eurooppa-politiikkaan intohimoisesti jo kauan tätä ennenkin, ja federalistiksikin olen tunnustautunut jo vuosia. Eurooppanuoret on kuitenkin ollut minulle loistava paikka verkostoitua muiden aatesisarusten kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olinkin mukana edustamassa Suomea JEFin nuorisovaihdossa Ranskassa keväällä 2019.