Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Kiinnostaako kansainvälinen yhteistyö ja EU-asiat? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä? Tykkäätkö järjestää tapahtumia? Herkistytkö aina kun Oodi ilolle soi radiossa? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä, saatat olla kaipaamamme korkeakouluharjoittelija!

Eurooppanuoret hakee korkeakouluharjoittelijaa syksylle 24.8.-11.12.2020 väliselle ajalle. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat Eurooppanuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestäminen sekä Eurooppanuorten viestinnän tukeminen. Tehtävät ovat monipuolisia, ja niitä saa tehdä osana mahtavaa porukkaa!

Odotamme sinulta kokemusta tapahtumien järjestämisestä, sosiaalisen median kanavien käytön tuntemusta, itsenäistä työotetta ja positiivista ja reipasta asennetta. Arvostamme kokemusta järjestöviestinnästä ja tapahtumamarkkinoinnista sekä visuaalista silmää. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa harjoittelijalle haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään ja vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Korkeakouluharjoittelijan keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 1250 euroa kuukaudessa. Harjoittelija saa perehdytyksen tehtävään sekä tukea työn suorittamiseen ja uusien taitojen oppimiseen läpi harjoittelun. Harjoittelija työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla Hakaniemessä yhdessä Eurooppanuorten ja Eurooppalainen Suomi ry:n henkilöstön kanssa. Tarvittaessa harjoittelijan kanssa sovitaan etätyöskentelystä, jos koronavirusepidemia rajoittaa työskentelyä toimistolla. Tehtävässä sovelletaan neljän viikon koeaikaa.

Tehtävää haetaan 31.7. klo 23.59 mennessä sähköpostitse lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekryt@eurooppanuoret.fi. Kerrothan työhakemuksessasi, mitä osaat jo, ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos sinulla on harjoittelutuki käytettävissä, mutta tuki ei ole kriteeri valinnalle.

Haastattelut pidetään Helsingissä 14.8. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun 7.8. mennessä. Harjoittelu alkaa 24.8. tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaanEurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.
Lisätietoja

Julia Kahelin
Pääsihteeri
julia.kahelin@eurooppanuoret.fi
+358 45 340 6301

Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja
iiris.asunmaa@eurooppanuoret.fi
+358 50 918 7390