Jyväskylän Eurooppanuoret ry (JEN ry) on Eurooppanuoret ry:n paikallinen jäsenyhdistys, joka toimii Jyvässeudulla kansainvälisten ja erityisesti eurooppalaisten asioiden parissa. JEN on poliittisesti sitoutumaton yhdistys.

JEN suhtautuu myönteisesti Euroopan unioniin ja kansainvälisen vuorovaikutuksen lisäämiseen. Tavoitteenamme on lisätä EU- ja Eurooppa-tietoisuutta sekä erityisesti nuorten aktiivisuutta osallistua keskusteluun sallien jokaiselle mahdollisuuden omiin mielipiteisiin.

Vaikutamme, koska haluamme antaa Euroopalle nuorekkaammat kasvot. Tiedotamme, koska haluamme kyseenalaistaa, keskustella ja kannustaa. Järjestämme tapahtumia, koska uskomme, että kansainvälisessä yhteistyössä on tulevaisuus!

Yhteystiedot

Jyväskylän Eurooppanuoret ry

Puheenjohtaja 2018
Saija Halme
044 5107095
saija.halme@gmail.com

Artikkelit

Eurooppa-opintojen jatkuvuus turvattava Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän Eurooppanuoret pitää äärimmäisen huolestuttavana päätöstä Eurooppa-opintojen lakkauttamisesta Jyväskylän yliopiston vuoden 2017 opetussuunnitelmasta. Historian ja etnologian laitoksen johtaja Jari Ojala perustelee lakkauttamispäätöstä laitoksen toiminnan profiloinnilla ja opintosuoritusten vähentymisellä. Jyväskylän Eurooppanuorten

Lue lisää