Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry (PENu) on noin 700 Eurooppa-asioista kiinnostuneen nuoren yhdistys. PENu on perustettu vuonna 2003 ja on Eurooppanuoret ry:n suurin aluejärjestö.

PENu tarjoaa mahdollisuuden osallistua mielenkiintoiseen Eurooppa-aiheiseen toimintaan, kasvattaa omaa EU-tuntemusta sekä tutustua samanhenkisiin ihmisiin. PENun tarkoitus on Eurooppanuorten paikallisjärjestönä toimia pääkaupunkiseudun jäsenistön ensimmäisenä viitekehyksenä. Uusien jäsenien lisääntyessä tavoitteenamme on selkeyttää tätä ja toimia jäsenillemme kanavana valtakunnalliseen toimintaan.

Tänä vuonna olemme jatkaneet perinteisten Cafe Europa-keskustelutilaisuuksien järjestämistä nuoria kiinnostavista aiheista ja sen lisäksi lisänneet toimintaan seminaaritilaisuuksia, illanviettoja ja yhteistapahtumia muiden nuorisojärjestöjen kanssa. Otamme avosylin vastaa kaikki uudet toimijat! Tervetuloa mukaan ideoimaan, keskustelemaan ja edistämään yhtenäistä Eurooppaa – Europe united as one!

Yhteystiedot

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret

Puheenjohtaja
 2016
Emma Holsti
emma.holsti@gmail.com

Artikkelit

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ja Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu: Jäsenmatka Riikaan

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ja Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu: Jäsenmatka Riikaan Aika: 25.-27.9.2015 Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry ja Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry järjestävät yhdessä jäsenmatkan Riikaan 25.–27.9.2015. Ohjelmassa on paikallisten Eurooppa-aktiivien tapaaminen sekä tutustuminen upeaan, Baltian

Lue lisää