Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry (PENu) on noin 700 Eurooppa-asioista kiinnostuneen nuoren yhdistys. PENu on perustettu vuonna 2003 ja on Eurooppanuoret ry:n suurin aluejärjestö.

PENu tarjoaa mahdollisuuden osallistua mielenkiintoiseen Eurooppa-aiheiseen toimintaan, kasvattaa omaa EU-tuntemusta sekä tutustua samanhenkisiin ihmisiin. PENun tarkoitus on Eurooppanuorten paikallisjärjestönä toimia pääkaupunkiseudun jäsenistön ensimmäisenä viitekehyksenä. Uusien jäsenien lisääntyessä tavoitteenamme on selkeyttää tätä ja toimia jäsenillemme kanavana valtakunnalliseen toimintaan.

Tänä vuonna olemme jatkaneet perinteisten Cafe Europa-keskustelutilaisuuksien järjestämistä nuoria kiinnostavista aiheista ja sen lisäksi lisänneet toimintaan seminaaritilaisuuksia, illanviettoja ja yhteistapahtumia muiden nuorisojärjestöjen kanssa. Otamme avosylin vastaa kaikki uudet toimijat! Tervetuloa mukaan ideoimaan, keskustelemaan ja edistämään yhtenäistä Eurooppaa – Europe united as one!

Haluatko osallistua hankkeisiin, luoda tapahtumia tai kirjoittaa artikkeleita? Aktiivisena jäsenenä pääset JEF Helsingin sisäisiin kanaviin ja mahdollisuuden tehdä mitä rakastat! Liity tästä!

Yhteystiedot

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret

Puheenjohtaja 2020
Denis Shemyakin
041 505 6185
denis.shemyakin@jefhelsinki.com

Artikkelit

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret vaatii määrätietoista ja sosiaalisesti oikeudenmukaista ilmastopolitiikkaa päätöksenteon keskiöön

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret vaatii määrätietoista ja sosiaalisesti oikeudenmukaista ilmastopolitiikkaa päätöksenteon keskiöön Ilmaston lämpeneminen ja sen aiheuttama ympäristön muutos ovat suurimpia Euroopan unioniin nyt ja lähitulevaisuudessa kohdistuvia uhkia. Mikäli lämpenemistä ei pysäytetä

Lue lisää