Tähdistö on Eurooppanuorten julkaisema asiantuntija- ja järjestölehti, joka ilmestyy aktiivisesti digitaalisessa muodossa sekä vuonna 2017 kahtena printtijulkaisuna. Lehden päätoimittajana toimii Karoliina Rajala.

Tähdistö pyrkii edistämään Eurooppa-asioihin liittyvää keskustelua uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumattomalla tavalla. Julkaisuun kirjoittavat niin Eurooppanuorten aktiivit kuin EU-asioissa harjaantuneet asiantuntijat. Viime vuosina Tähdistössä on julkaistu tekstejä esimerkiksi suurlähettiläiltä, akateemikoilta ja europarlamentaarikoilta. Tähdistö on kolmekielinen julkaisu, jossa tekstejä ilmestyy suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Etsimme Tähdistöön jatkuvasti tasokkaita Eurooppa-aiheisia esseitä ja artikkeleita myös vakiotoimituksemme ulkopuolelta. Mikäli sinulta löytyy juttuidea tai valmis teksti, ole yhteyksissä lehden päätoimittajaan. Päätoimittaja valitsee julkaistavat jutut ja voi tarvittaessa pyytää muutoksia tekstin sisältöön. Julkaistavista teksteistä ei ole saatavilla rahallista palkkiota, mutta kirjoittajille voidaan toimittaa lehden printtiversio.

Palaute ja jutut:
karoliina.rajala@eurooppanuoret.fi

Mainosmyynti:
ronja.a.marjamaa@utu.fi

Näköislehdet:
https://issuu.com/eurooppanuoret

Tunnelmia Eurooppanuorten Järjestöpäiviltä

Eurooppanuorten Järjestöpäivät kokosivat yhteen nuoria ympäri Suomea ja käynnistivät järjestön 20-vuotisjuhlavuoden. Kaksipäiväiset Järjestöpäivät järjestettiin Helsingin Globaalikeskuksessa 18.-19.2. Tapahtumaan osallistui suuri määrä jo aiemmin toiminnassa mukana olleita Eurooppa-henkisiä aktiiveja, minkä lisäksi mukana

Eurooppa-opintojen jatkuvuus turvattava Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän Eurooppanuoret pitää äärimmäisen huolestuttavana päätöstä Eurooppa-opintojen lakkauttamisesta Jyväskylän yliopiston vuoden 2017 opetussuunnitelmasta. Historian ja etnologian laitoksen johtaja Jari Ojala perustelee lakkauttamispäätöstä laitoksen toiminnan profiloinnilla ja opintosuoritusten vähentymisellä. Jyväskylän Eurooppanuorten

Lue lisää