TENu_tilinpäätös2018

TENu kokouskutsu vuosikokous 2019

Toiminnantarkastuskertomus2018

TENu toimintakertomus 2018

TENu toimintasuunnitelma 2020

Talousarvio_TENu_2020

 

 

Arvoisa TENulainen, 

Turun Eurooppanuorten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 3.12.2019 kello 18:00 alkaen Proffan Kellarin suuremmassa kabinetissa, osoitteessa Rehtoripellonkatu 6, Turku. Sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksissa jokaisella jäsenmaksuvelvoitteensa keskusliitolle kokouksen alkuun mennessä suorittaneella henkilöjäsenellä on yksi ääni. Tänä vuonna jäsenyys on kuitenkin ollut maksutonta, joten jäseneksi liittyminen ennen kokousta riittää. Jäseneksi voi liittyä osoitteessa: http://eurooppanuoret.fi/liity-jaseneksi/

Kokouksessa käsitellään edellinen toimintavuosi ja ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Asiakirjat ja esityslista löytyvät kokouskutsun liitteinä (sivulla yllä).

Vuosikokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2020, joten se on oiva tilaisuus lähteä mukaan TENu:n toimintaan. Jos et pääse osallistumaan kokoukseen, mutta haluat hakea ensi vuoden hallitukseen, lähetä lyhyt esittely itsestäsi ja tavoitteistasi hallituskaudelle puheenjohtajalle. Esittelyt käydään läpi vuosikokouksessa. Lisätietoja TENu:n toiminnasta ja hallitukseen hakemisesta voi kysyä puheenjohtajalta Pauliina Laukkaselta (pamalau[at]utu.fi).

Vuosikokouksen jälkeen ilta jatkuu TENu:n pikkujouluihin, joihin ovat tervetulleita kaikki tenulaiset sekä TENu:n toiminnasta kiinnostuneet! 

Hallituspestejä esitellään vuosikokouksen Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/475362053106913/

 

Nähdään vuosikokouksessa!

 

Pauliina Laukkanen

Turun Eurooppanuoret ry

puheenjohtaja

pamalau[at]utu.fi

 

Turun Eurooppanuoret (TENu) ry on

  • Eurooppa-asioista kiinnostuneille nuorille avoin, poliittisesti sitoutumaton yhdistys,
  • Eurooppanuoret ry:n Turun aluejärjestö ja sitä kautta Euroopan-laajuisen Nuoret Eurooppalaiset Federalistit (JEF) -järjestön jäsenjärjestö,
  • Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan (TYY) alajärjestö.

Toimimme muun muassa järjestämällä seminaareja, paneeleja ja muita yleisötapahtumia sekä lähettämällä edustajiamme yllämainittujen kattojärjestöjemme järjestämiin kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin. Otamme myös mahdollisuuksiemme mukaan kantaa Suomen Eurooppa-politiikkaan ja Euroopan unionin kehittämiseen, koska haluamme luoda Euroopalle itsemme näköiset kasvot.

Järjestämme vuosittain kaksi avointa keskustelutilaisuutta, yhden keväällä ja yhden syksyllä. Keskustelijoina on ollut kansallisen tason EU-toimijoita: toimittajia, poliitikkoja ja akateemisia eritysasiantuntijoita. Keskustelutilaisuuksien lisäksi järjestämme illanviettoja sekä Café Europa -kahvitilaisuuksia.

Turun Eurooppanuoret ry

Pauliina Laukkanen, Puheenjohtaja 2019, Sähköposti / E-post: pamalau@utu.fi
 
Anttu Koskinen, varapuheenjohtaja, häirintäyhdyshenkilö Sähköposti / E-post: avikos@utu.fi
 
Sanni Vuorinen, varapuheenjohtaja, häirintäyhdyshenkilö, ympäristövastaava Sähköposti / E-post: sanvuoz@utu.fi
 
Ville Kurtti, taloudenhoitaja
 
Inka Vaarula, sihteeri
 
Pauliina Tuusa, ulkosuhdevastaava, viestintävastaava
 
Sara Alikoski, kansainvälisyysvastaava, viestintävastaava
 
Viena Haverinen, tapahtumavastaava, hyvinvointivastaava
 
Janne Perttu, ekskursiovastaava
 
Jasper Paakkola, ekskursiovastaava
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaamme!

Artikkelit

Miksi TENutan?

Loskan, pimeyden ja harmauden lisäksi marraskuun varma merkki on sähköpostiin tipahtelevat syyskokouskutsut. Itseni kaltaiset järjestöhöyryilijät joutuvat tai pikemminkin pääsevät pähkäilemään, missä järjestössä haluaa vaikuttaa seuraavan vuoden. Sinä, arvon lukija, toivottavasti

Lue lisää