Haluatko työskennellä eurooppalaisuuden puolesta? Hae meille töihin!

Eurooppanuoret hakee EU-hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4- 31.10.2018. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu Eurooppanuorten näkyvyyden edistäminen ja liiton eurooppatiedotus-hankkeiden parissa työskentely. Palkattava henkilö tulee lisäksi työskentelemään myös muiden suomalaisen Eurooppa-liikkeen projektien parissa

Hakijoilta edellytämme erinomaista organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, näkemystä viestinnän kehittämisestä sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta järjestökentältä, eurooppalaista maailmankatsomusta sekä opintoja EU-asioiden parissa. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja vahvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa koordinaattorille haastavan ja kiinnostan tehtävän EU-vaikuttamiseen erikoistuneessa ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Koordinaattorin paikka on erinomainen tilaisuus kehittyä EU-politiikan ja vaikuttajaviestinnän ammattilaiseksi. Koordinaattorin keskimääräinen työaika on 30-37,5 tuntia viikossa. Työajasta sovitaan yhdessä valittavan henkilön kanssa. Tämän lisäksi tarjotaan puhelinetu ja yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Koordinaattori työskentelee liiton toimistolla Hakaniemessä yhdessä liiton pääsihteerin kanssa.

Tehtävää haetaan 11.3.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse lähettämällä työhakemus, ansioluettelo ja palkkatoive osoitteeseen rekryt@eurooppanuoret.fi. Laita sähköpostiviestin otsikoksi ”EU-hankekoordinaattori”. Haastattelut pidetään 12.-13.3.2018 Helsingissä tai sopimuksen mukaan, ja ilmoitamme kutsusta haastatteluun kutsuttaville erikseen sunnuntaina 11.3. aikana.

 

Lisätietoja

 

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

+358 40 911 2049

 

Tuomas Tikkanen

Puheenjohtaja

tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi

+358 40 523 5768