7.11.2023

Nea Baarman

Eurooppanuoret tarvitsevat osaamista, intohimoa ja visiota nyt enemmän kuin koskaan! Olen Nea Baarman, yliopisto-opiskelija, innokas vaikuttaja ja Nocco-nautiskelija, ja olen hakemassa Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi.

Kokemukseni järjestökentällä on melkein kymmenen vuotta pitkä, ja sitä on värittänyt monipuolisesti eri luottamustoimet Suomessa ja kansainvälisesti tehty yhteistyö niiden puitteissa. Haluan tehdä Eurooppanuorista Suomen vaikuttavimman nuorisojärjestön, mutta edessämme on esteitä, jotka horjuttavat jo nykyistä toimintaamme. Rahoituksemme on vaakalaudalla ja järjestömme tarvitsee ahkeria tekijöitä, jotka osaavat tuoda pöytään uusia ajatuksia ja osaamista. Näen tärkeäksi meidän ydintoimintojen turvaamisen ja niiden kehittämisen.

Tärkeimpinä teemoina itselle on järjestöllinen kehittäminen, vaikuttamistyön kasvattaminen ja alueiden tukeminen. Järjestöllistä kehittämistä tulisi tehdä kielipolitiikan ja saavutettavuuden osalta, toimijoiden sitouttamisen saralla, sekä kouluttamisen ja palkitsemisen kautta. Vaikuttamistyön isoin tavoite on ensi vuonna EU-vaalit; Eurooppanuorten tulee näkyä ja kuulua vaalien alla, ja mikä olisikaan parempi paikka toiminnan kasvattamiselle ja vaikuttavuuden lisäämiselle? Alueet ovat liiton sielu ja teemme paljon arvokasta työtä federalismin ja EU:n jalkauttamisessa ympäri Suomea – emme voi unohtaa alueita ja heidän tukemistaan!

Olen saanut kokemusta edunvalvonnasta, johtamisesta ja strategisesta kehittämistyöstä luottamustoimien ja työkokemuksen kautta. Työskentelen tällä hetkellä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan viestinnän ja vaikuttamisen päällikkönä, joka on tarjonnut valtavan hyvät lähtökohdat vaativampaankin johtamiseen, strategiseen viestintään ja edunvalvontaan. Tämä yhdistettynä erittäin pitkäkestoiseen järjestön tuntemukseeni ja visiooni, olen varma valinta Eurooppanuorten seuraavaksi varapuheenjohtajaksi!

Olen kirjoittanut visiostani Eurooppanuorille, tarkemmat kampanjateemat, suosittelijani ja historiani Eurooppanuorista löydät täältä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!