7.11.2023

Roosa Korhonen

 

Jokainen meistä kantaa mukanaan palan Euroopan mosaiikkia, ainutlaatuisia kokemuksia ja näkemyksiä, jotka yhdessä luovat kokonaisuuden. Oma palani on rikastunut kuuden EU-maan halki kuljetun matkan myötä, ja nyt olen valmis asettamaan sen Eurooppanuorten liittohallituksen palvelukseen. Minä, Roosa Korhonen, asetun ehdolle, sillä sydämeni sykkii yhteiselle tavoitteellemme: avoimen, demokraattisen ja yhtenäisen Euroopan rakentamiselle. Haluan työskennellä kansainvälisemmän ja ympäristöystävällisemmän järjestön puolesta, joka tarjoaa matalan kynnyksen osallistumisen mahdollisuuksia kaikille nuorille.

Kokemukseni järjestö- ja hallitustoiminnassa on monipuolinen, ulottuen yläasteelta tapahtumavastaavan tehtävistä sihteerin vastuisiin. Vuonna 2021 löysin paikkani Eurooppanuorten yhteisössä, missä olen saanut kunnian toimia Tampereen paikallisyhdistyksen viestintävastaavana ja tuoda ääneni kuuluviin kansallisella tasolla kansainvälisessä työryhmässä. Tänä syksynä otan askeleen eteenpäin, edustaen Eurooppanuoria JEF Europen Madridin kongressissa delegaatiomme mukana – tämä on matka, joka on vienyt minut paikalliselta tasolta kohti kansainvälisiä haasteita.

Kansainvälisyys ja monimuotoisuus ovat minulle sydämen asioita, ja olen omistanut vuosia ymmärtääkseni Euroopan unionin rikkautta ja mahdollisuuksia. Olen asunut kahdeksassa eri maassa, joista kuusi on EU:n jäsenvaltioita, ja nämä kokemukset ovat syventäneet ymmärrystäni Euroopan monimuotoisuudesta. Yhteiskuntatutkimuksen opintoni Tampereen yliopistossa, sivuaineenani kestävä kehitys, ja vaihtovuoteni Ranskassa ovat antaneet minulle vankan teoreettisen pohjan ja syvällisen ymmärryksen eurooppalaisuudesta, jonka haluan valjastaa Eurooppanuorten yhtenäisyyden ja yhteistyön edistämiseksi. Ehdokkuuteni keskiössä on konkreettinen toiminta – haluan olla mukana luomassa ja toteuttamassa toimia, jotka tukevat järjestömme ympäristöystävällisyyden kehittämistä ja edistävät matalan kynnyksen osallistumista. Sitoutumiseni Eurooppanuorten arvoihin on syvä, ja haluan varmistaa, että jokainen nuori tuntee kuuluvansa yhteisöömme. Moninaiset taustat ovat rikkautemme, ja haluan olla rakentamassa siltoja eri kulttuurien ja kokemusten välille, edistäen myönteistä suhtautumista Euroopan unioniin.

Liittokokouksen lähestyessä 26. marraskuuta Vaasassa, toivon, että annatte tukenne visiolle, joka ei katso vain nykyhetkeen, vaan luo perustaa järjestömme tulevaisuudelle. Olen valmis keskustelemaan ja kuuntelemaan, jotta voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa parhaat mahdolliset strategiat Eurooppanuorten hyväksi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!