eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Aluetoiminta

Eurooppanuorten aluejärjestöt toimivat lähes kaikkialla Suomessa. Innokkaalle aktiiville löytyy varmasti tekemistä olitpa missä päin Suomea tahansa! Jos et ole varma omasta aluejärjestöstäsi tai haluat aktivoida toimintaa alueellasi, ota yhteyttä pääsihteeriin.

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry (JEF Helsinki) on kolmikielinen puoluepolittiisesti sitoutumaton poliittinen nuorisojärjestö, jonka missio on osallistaa nuoria Eurooppa-keskusteluun sekä tukea Euroopan integraatiota. Vuonna 2003 perustettu JEF Helsinki on Eurooppanuorten suurin aluejärjestö.

Tampereen Eurooppanuoret

Tampereen Eurooppanuoret ry eli TEN on Eurooppanuorten aluejärjestö Tampereella. TEN:n toimintaan kuuluu Eurooppa-aiheisten tapahtumien järjestäminen, seminaarit, kouluvierailut sekä vuosittaiset excursiot.

Turun Eurooppanuoret

Turun Eurooppanuoret ry (TENu) on yksi Eurooppanuoret ry:n aluejärjestöistä, ja siten osa Euroopan laajuista Young European Federalists (JEF) -järjestöä. Toimintamme sisältää Eurooppa-aiheisia paneeleja, seminaareja sekä keskustelutilaisuuksia.

Jyväskylän Eurooppanuoret

Jyväskylän Eurooppanuoret ry eli JEN on Eurooppanuorten aluejärjestö Jyväskylässä. JEN:n toimintaan kuuluu Eurooppa-aiheisten tapahtumien järjestäminen, seminaarit, kouluvierailut sekä vuosittaiset excursiot.

Vaasan Eurooppanuoret

Vaasan Eurooppanuoret on Vaasan seudulla toimiva kolmikielinen Eurooppanuorten aluejärjestö. Etsimme nyt joukkoomme lisää innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluatko lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä Vaasan Eurooppanuoriin ja lähde mukaan toimintaamme!

Kainuun Eurooppanuoret

Kainuun Eurooppanuoret on aktivoinut toimintansa syksyllä 2020 ja etsivät nyt joukkoonsa lisää innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluatko lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä Kainuun Eurooppanuoriin!

Lapin Eurooppanuoret

Lapin Eurooppanuoret etsii joukkoonsa lisää innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluaisitko sinä lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota yhteyttä pääsihteeriin.

/>Kaakkois-Suomen Eurooppanuoret

Kaakkois-Suomen Eurooppanuoret aktivoivat parhaillaan toimintaansa ja etsivät joukkoonsa innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluaisitko sinä lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta?

Hämeen Eurooppanuoret

Hämeen Eurooppanuoret

Hämeen Eurooppanuoret etsii joukkoonsa lisää innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluaisitko sinä lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota yhteyttä pääsihteeriin.

Oulun Eurooppanuoret

Oulun Eurooppanuoret

Keväällä 2021 toimintansa aktivoinut Oulun Eurooppanuoret etsivät rentoon ja avoimeen joukkoonsa uusia innostuneita eurooppamielisiä tekijöitä ja osallistujia! Haluatko lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä Oulun Eurooppanuoriin!

Satakunnan Eurooppanuoret

Satakunnan Eurooppanuoret

Olemme aktivoimassa Satakunnan Eurooppanuorten toimintaa ja etsimme joukkoon innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluaisitko sinä lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä pääsihteeriin.

Joensuun Eurooppanuoret

Joensuun Eurooppanuoret

Olemme aktivoimassa Joensuun Eurooppanuorten toimintaa ja etsimme joukkoon innokkaita tekijöitä ja osallistujia! Haluaisitko sinä lisätä Eurooppa-tietämystäsi ja toimia paikallisesti paremman Euroopan puolesta? Kiinnostaako EU-henkiset tapahtumat ja keskustelutilaisuudet? Ota rohkeasti yhteyttä pääsihteeriin.

Unga Européer Raseborg

Unga Européer Raseborg

Vi håller på med att återaktivera Unga européer i Raseborg och nu söker vi nya intresserade medlemmar och deltagare! Vi du höja din Europakunskap och ta initiativ för ett bättre Europa på lokal nivå? Är du intresserad av evenemang och diskussioner om EU? Ta kontakt med vår generalsekreterare.