eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Liity jäseneksi

Eurooppanuorten jäsenyys on kannanotto eurooppalaisen yhteistyön, rauhan, demokratian, vapauden, tasa-arvon, ihmisoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen puolesta. Jäsenyytemme on maksuton. Uutiskirjeemme tilaamalla saat tietoa tulevista tapahtumista ja toiminnasta.

Eurooppanuorten valtakunnallinen toiminta

Valtakunnallinen toiminta muodostuu työryhmien ja liittohallituksen toiminnasta. Työryhmät on kaikille avointa vapaaehtoistoimintaa, johon haetaan jäseniä vuosittain. Eurooppanuorten liittohallitus valitaan vuosittain liittokokouksessa. Liittohallitukseen voi hakea kuka tahansa ja ohjeet hakua varten jaetaan syksyisin ennen liittokokousta.

Eurooppanuorten jäsenet ovat myös kotimaisen kattojärjestömme Eurooppalainen Suomi ry:n jäseniä. Toimimme yhdessä osana suomalaista Eurooppa-liikettä.

eurooppanuoret valtakunnallinen toiminta
eurooppanuoret paikallinen toiminta

Eurooppanuorten paikallinen toiminta

Paikallisesta toiminnasta vastaavat aluejärjestömme, joita on lähes kaikkialla Suomessa. Liittyessäsi Eurooppanuorten jäseneksi, liitämme sinut automaattisesti myös oman alueesi aluejärjestön jäseneksi. Innokkaalle aktiiville löytyy varmasti tekemistä, asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Jos et ole varma omasta aluejärjestöstäsi, voit kääntyä Eurooppanuorten pääsihteerin puoleen.

Eurooppanuorten kansainvälinen toiminta

Eurooppanuorten jäsenet ovat myös kansainvälisen kattojärjestömme Young European Federalistsin (JEF Europe) jäseniä. JEF Europe toimi 21 maassa. Eurooppanuorten jäsenenä voit osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja koulutuksiin ympäri Eurooppaa.

Eurooppanuorten hallituksen edustaja osallistuu vuosittain Federal Committee – kokouksiin. Eurooppanuoret käyttää äänivaltaa myös JEF:n Congressissa, joka on järjestön ylin päättävä elin. Lisäksi jäseniämme on mukana muissa JEF:n päättävissä elimissä, kuten JEF:n Federal Committeessa.

eurooppanuoret kansainvälinen toiminta