eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Eurooppanuorten liittokokous 2023

Eurooppanuorten liittokokous järjestetään Vaasassa 25.-26.11.2023. Liittokokouksen tarkempi sijainti lähetetään ilmoittautuneille kokousedustajille. Tarvittaessa sitä voi tiedustella etukäteen liitolta. Liittokokous alkaa lauantaina 25.11. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 26.11. klo 17.30.

Liittokokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon 8.11. mennessä, jos haluaa Eurooppanuorten järjestämän majoituksen ja 15.11. mennessä, jos ei tarvitse majoitusta. Etäyhteydellä osallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Eurooppanuoret ei korvaa itse hankittua majoitusta.

Liittokokouksen osallistumismaksu on jäsenille 30€, mikäli haluaa majoituksen Eurooppanuorten kautta ja 15€, mikäli ei tarvitse yhteismajoitusta. Liittokokousedustajille korvataan matkakuluja 60 euroon saakka halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Eurooppanuoret järjestää liittokokouskoulutuksen tiistaina 14.11. klo 19 alkaen Zoomissa. Koulutuksessa käydään läpi mm. liittokokouksen käytäntöä, kuten menettelytapoja ja äänestämistä. Koulutus on avoin kaikille liittokokousosallistujille. Koulutus on erityisen hyödyllinen osallistujille, joille tuleva liittokokous on ensimmäinen, mutta kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kokouskäytäntöjen ja käsiteltävien dokumenttien saloihin!

 

Liittokokouksessa valitaan Eurooppanuorille puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja muut liittohallituksen jäsenet toimikaudelle 2024. Jokainen Eurooppanuorten henkilöjäsen on oikeutettu hakemaan tehtäviin!

Vaaliaika on 9.10.-26.11. Ehdolle luottamustoimiin voi ilmoittautua kokouspaikalla tai sähköpostilla: [email protected].

Katso tarkemmat ohjeet ehdolle asettumisesta vaaliohjeistuksesta ja hae rohkeasti mukaan!

Ehdolla puheenjohtajistoon

Ehdolla puheenjohtajaksi.

"Eurooppanuorten tulee näkyä ja kuulua enemmän. EU-vaalit ovat järjestön parasta, mutta haastavinta aikaa."

Ehdolla varapuheenjohtajaksi.

”Eurooppanuoret tarvitsevat osaamista, intohimoa ja visiota nyt enemmän kuin koskaan! Haluan tehdä Eurooppanuorista Suomen vaikuttavimman nuorisojärjestön, ja minulla on siihen visio.”

Ehdolla varapuheenjohtajaksi.

"Eurooppanuoret tarvitsee varapuheenjohtajaksi 'kyllä hoituu' -tyypin, joka tukee muuta pääsektoria. Kerron tarkemmin teemoistani ja lisää ajatuksiani tulevaisuuden Eurooppanuorista kampanjani Instagram-tilillä: @neamariavpjksi."

 
 

Ehdolla liittohallitukseen

"Eurooppanuorista olen löytänyt parempaan tulevaisuuteen ja Eurooppaan uskovan, sekä intohimoisesti vaikuttavan yhteisön. Tuleva vuosi on EU-vaalivuosi, eli tärkeä vaikuttamisen paikka: siksi haluan olla mukana liittohallituksessa vaikuttavuuden terävöittämisessä ja strategian uudistamisessa, johon minulta löytyy intohimoista täsmäosaamista."

"Ensi vuonna Eurooppanuorilla on edessään poikkeuksellisen suuria haasteita, mutta myös erinomaisia mahdollisuuksia vaikuttaa. Siksi järjestömme toiminta kaipaa määrätietoista otetta ja rohkeutta uudistua."

"Asetun ehdolle, sillä sydämeni sykkii yhteiselle tavoitteellemme: avoimen, demokraattisen ja yhtenäisen Euroopan rakentamiselle. Haluan työskennellä kansainvälisemmän ja ympäristöystävällisemmän järjestön puolesta, joka tarjoaa matalan kynnyksen osallistumisen mahdollisuuksia kaikille nuorille."

"Verkostoituminen, kansainvälisyys & diplomatia. Intohimon, aidon kiinnostuksen, sekä yhteisten arvojemme pohjalta haen luottamustanne päästä Eurooppanuorten liittohallituksen jäseneksi, sillä yhdessä meissä on voimaa."

"Eurooppanuoret ei ole enään houkutteleva toimija järjestökentällä. Eurooppanuorten tunnettavuus ja vaikuttavuus on romahtanut, olemme kokoaan pienempi järjestö, ja tähän tarvitsemme muutoksen! Minulta löytyy tähän oikea kokemus, jonka olen saavuttanut monen vuoden järjestötoiminnasta paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kv-tasolla."

"Työ yhteisen Euroopan eteen kattaa koko matkan Uudeltamaalta Lappiin. Liittohallituksella on minussa uskollisen palvelijan ainekset ja olen valmis tuomaan työpanokseni koko valtakunnan tasolle."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!