eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Eurooppanuorten liittokokous 2022

Eurooppanuorten liittokokous järjestetään Turussa 26.-27.11.2022. Kokouspaikka on Pub3, Publicum, Assistentinkatu 7, 20014 Turun yliopisto, 20500 Turku. Varsinainen liittokokous alkaa lauantaina 26.11. klo 12, mutta ilmoittautuminen alkaa jo klo 11. Liittokokous päättyy sunnuntaina 27.11. viimeistään klo 18:00

Ennakkoilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 20.11.2022 asti, mutta kokoukseen on mahdollista ilmoittautua myös kokouspäivänä. Eurooppanuorten kautta majoitusta tarvitsevien tulee kuitenkin ilmoittautua 6.11. mennessä. Eurooppanuoret ei korvaa itse hankittua majoitusta.

Eurooppanuoret korvaa liittokokoukseen osallistumisen matkakuluja jäsenille seuraavasti. Ilman majoitusta matkakulujen omavastuu on 15€, majoituksella omavastuu on 30€. Omavastuu lasketaan, kun osallistuja hakee matkakorvauksia kulukorvauslomakkeella tai laskutetaan. Ilman matka- ja majoituskuluja, liittokokoukseen osallistuminen on ilmainen. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan ja korvausten yläraja on 50€. Korvauksen yläraja lisätty 25.10, ei koske ennen sitä hankittuja matkoja.

Liittokokouksessa ei ole erillistä iltaruokailua tai iltaohjelmaa, mutta Turun ja Tampereen Eurooppanuoret järjestävät lauantaina 26.11 vuosijuhlat Turussa! Kannustamme lämpimästi osallistumaan vuosijuhliin ja jatkamaan liittokokouspäivää juhlinnan ja iltaruokailun merkeissä. Huomioithan, että vuosijuhla on omakustanteinen eikä sisälly liittokokouksen omavastuuseen. Ilmoittautuminen on auki ja linkki löytyy tästä.

Kaikki kokoukseen liittyvät asiat käydään joko ennakkoon tai kokouspäivien aikana. Muun muassa liittohallitukseen ehdolla olevien paneeli järjestetään tiistaina 22.11. etänä ja puheenjohtajiston paneeli on lauantaina kokouksen aikaan.

Eurooppanuoret järjestää liittokokouskoulutuksen maanantaina 21.11. klo 17 alkaen Zoomissa. Koulutuksessa käydään läpi mm. liittokokouksen käytäntöä, kuten menettelytapoja ja äänestämistä. Koulutus on avoin kaikille liittokokousosallistujille.

 

Liittokokouksessa valitaan Eurooppanuorille puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja muut liittohallituksen jäsenet toimikaudelle 2023. Jokainen Eurooppanuorten henkilöjäsen on oikeutettu hakemaan tehtäviin!

Vaaliaika on 10.10.-27.11. Ehdolle luottamustoimiin voi ilmoittautua kokouspaikalla tai sähköpostilla: [email protected] Saadakseen näkyvyyttä Eurooppanuorilta, on ehdokkuudesta ilmoitettava liiton pääsihteerille viimeistään 31.10.2022. Lähetä sähköpostilla tieto hakemastasi luottamustehtävästä, kuva itsestäsi ja esittelyteksti.

Puheenjohtajiston paneeli järjestetään kokousviikonloppuna Turussa ja liittohallitusehdokkaiden paneeli tiistaina 22.11. klo 18 alkaen Zoomissa.

Katso tarkemmat ohjeet ehdolle asettumisesta vaaliohjeistuksesta ja hae rohkeasti mukaan!

Ehdolla puheenjohtajistoon

31.10. mennessä lähetetyt esittelyt julkaistaan 1.11.

Puheenjohtajiston perehdytyksen ajankohta on 10.-11.12.

Olen ehdolla Eurooppanuorten puheenjohtajaksi!

Nimeni on Amanda, vaikka minut tunnetaankin usein lempinimellä Mandi. Olen 25-vuotias kansainväliselle politiikalle omistautunut valtio-opin opiskelija. Ajattelen, että EU-tasolla voidaan parhaiten vastata minua ja muita nuoria syvästi huolestuttaviin asioihin, kuten ilmastonmuutokseen ja Euroopan turvallisuustilanteen murrokseen.

Olen Antti Avoranta, Jyväskylään eksynyt helsinkiläinen toisen vuoden filosofian opiskelija ja yli-innokas järjestötoimija, joka on Turun liittokokouksessa ehdolla tämän järjestön varapuheenjohtajaksi.

Olen ehdolla Eurooppanuorten varapuheenjohtajaksi! Nimeni on Sami Matikainen, valtiotieteiden ylioppilas, työskentelen eduskunnassa ja (yritän) viimeistellä kandiani Naton arktisesta strategiasta Tallinnan yliopistossa.

Ehdolla varapuheenjohtajaksi.

Rakkahat Eurooppanuoret, mie olen ehdolla järjestömme varapuheenjohtajaksi!
Olen Susan Saarinen, viimeistelen kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen
maisterintutkintoa Turussa. Suuren osan sielustani olen omistanut EU-keskustelulle,
historian salaisuuksille sekä poliittisille kysymyksille.

 

Ehdolla liittohallitukseen

 

31.10. mennessä lähetetyt esittelyt julkaistaan 1.11. 

Haen liittohallitukseen sillä olen toiminut hieman yli kaksi intensiivistä vuotta Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorissa, ensin aktiivina, sitten tapahtumatyöryhmän puheenjohtajana ja kuluneena vuonna varapuheenjohtajana sekä rahoitus- ja hankevastaavana.

Olen Linda Kinnunen ja haen luottamustanne ensi vuodelle liittohallitukseen. Olen ympäristötekniikan opiskelija Vaasasta. Kokemusta löytyy erinäisistä johtotehtävistä, viimeisimpänä työnjohtoharjoittelu Vaasan kaupungille.

Olen Nea, opiskelen kansainvälistä kriisinhallintaa ja sosiaalityötä yliopistolla, sekä olen töissä Aalto Yliopiston ylioppilaskunnalla vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä. Olen hyvin syvämarinoitunut Eurooppanuorten kasvatti ja nyt haen teidän, arvon jäsenten, luottamusta toimia Eurooppanuorten liittohallituksessa vuonna 2023!

Olen Nea-Maria Törmänen ja ehdolla Eurooppanuorten liittohallitukseen vuodelle 2023. Olen ollut kolmen ja puolen vuoden ajan mukana Eurooppanuorten kansainvälisyystyöryhmässä ja haluankin nyt jatkaa työtä kansainvälisemmän järjestön
eteen hallituksesta käsin.

Olen Petteri Kolmonen ja haen luottamustanne päästäkseni toimimaan Eurooppanuorten ensi vuoden liittohallituksessa. Olen toiminut Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorissa viestintävastaavan roolissa, jossa olen panostanut järjestön viestinnän monipuolistamiseen sekä aktiivisuuteen.

Olen Samuel Tammekann, 27-vuotias strategisen viestinnän konsultti ja talous- ja sosiaalihistorian opiskelija Helsingistä. Haen liittokokouksessa luottamusta jatkokaudelle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Olen Shpejtim Zhitia, mutta paremmin minut tunnetaan nimellä Sepe. Haen luottamustanne ensi vuodelle liittohallitukseen. Olen alun perin Helsingistä, mutta opintojen perässä muuttanut Turkuun. Opiskelen KV-politiikkaa sekä sivuaineena EU-studies.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!