eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Turun Eurooppanuoret

Turun Eurooppanuoret

Turun Eurooppanuoret ry (TENu) on yksi Eurooppanuoret ry:n aluejärjestöistä, ja siten osa Euroopan laajuista Young European Federalists (JEF) -järjestöä. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton poliittinen järjestö, joka suhtautuu myönteisesti sekä Euroopan unioniin että Euroopan integraatioon. Toimintamme on avointa kaikille Eurooppa-asioista kiinnostuneille 15–28-vuotiaille nuorille.

Toimintamme sisältää Eurooppa-aiheisia paneeleja, seminaareja sekä keskustelutilaisuuksia. Vierainamme tapahtumissamme on perinteisesti ollut muun muassa poliitikkoja, akateemisia erityisasiantuntijoita sekä toimittajia. Yksi tapahtumiemme kestosuosikki on Café Europa -tilaisuudet, joissa nuorilla on mahdollisuus päästä kahvipöydän äärelle juttelemaan Eurooppa-politiikasta suomalaisten MEP:ien kanssa. Turun seudulla järjestettävien tapahtumien lisäksi lähetämme edustajiamme kattojärjestöjemme kansallisiin ja ylikansallisiin tapahtumiin. Otamme myös mahdollisuuksien mukaan kantaa Suomen Eurooppa-politiikkaan sekä Euroopan unionin kehittämiseen.

TENu tarjoaa loistavat puitteet kansainvälisistä asioista kiinnostuneille nuorille, jotka haluavat päästä keskustelemaan ajankohtaisista poliittisista aiheista muiden, samanhenkisten ihmisten kanssa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan kansainväliseen toimintaan, sillä lähetämme vuosittain useampia edustajia kansainvälisiin seminaareihin eri Euroopan maihin. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaamme!

Puheenjohtaja Anni Taavila: [email protected]

Turun Eurooppanuoret somessa

Tehdään Turusta vahvempi Eurooppa-kaupunki!

Tänään sunnuntaina 9.5. vietetään Eurooppa-päivää, Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden juhlaa. Useissa jäsenmaissa juhlistetaan moninaisuudessaan yhtenäistä Euroopan unionia jo 71. kerran yhteistyön ja yhtenäisyyden merkiksi monin eri tavoin. Niin myös meillä…