eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Vaikuttaminen

Eurooppanuorten vaikuttamista ohjaa poliittinen ohjelma, jota päivitetään vuosittain liittokokouksessa. Jäsenistö määrittelee ne teemat ja asiat, joihin Eurooppanuoret järjestönä vaikuttaa. Eurooppanuorten kaiken toiminnan keskiössä on nuorten osallisuuden lisääminen.

Eurooppanuoret ottaa aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin kannanotoilla, tempauksilla, mielipidekirjoituksilla sekä vaikuttamalla suoraan poliittisiin toimijoihin ja päätöksentekoon niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Eurooppanuorilla on useita erilaisia hankkeita, jotka vaihtuvat vuosittain. Hankkeiden toimintoja toteutetaan yhdessä aluejärjestöjen kanssa. Näitä toimintoja ovat esimerkiksi erilaiset tapahtumat, pamfletit ja kannanotot sekä viestintäkampanjat.

Eurooppanuorten toimintaan parhaan näköalapaikan tarjoavat työryhmät. Pääset vaikuttamaan poliittiseen valmisteluun, yhdenvertaisuustyöhön, viestintään, tapahtumiin sekä kansainväliseen toimintaan. Työryhmien toimintaan pääset mukaan ympäri vuoden.

Eurooppanuorten kannanottoja

Yritysvastuudirektiiviä ei saa kaataa

Yritysvastuudirektiiviä ei saa kaataa! 6.2.2024 Euroopan unionin yritysvastuudirektiivi on loppusuorallaan ajautunut vastatuuleen. Suomen hallitus on ilmaissut haluavansa kaataa yritysvastuudirektiivin tämän viikon perjantaina 9.2. pidettävässä EU-jäsenmaiden välisessä äänestyksessä. Eurooppanuoret vaatii, että…