Tervetuloa Eurooppanuorten kevätpäiville 22.-23.4.2023 Jyväskylään!

kuvausteksti

Tervetuloa Eurooppanuorten kevätpäiville 22.-23.4.2023 Jyväskylään!

22.2.2023

Tervetuloa Eurooppanuorten kevätpäiville 22.-23.4.2023 Jyväskylään!

Kevätpäivien teemana on EU:n yhteinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä erityisesti kyberturvallisuus. Tapahtuman paikkana toimii Vanha luentosali Keski-Suomen museossa.

Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki ja mukaan voi ilmoittautua seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/Gju2fX8TVaeNqySq5. Ilmoittautuminen Eurooppanuorten kautta majoittujille on auki 2.4. ja muille 16.4. asti. Kevätpäiviin kuuluu lauantaina illallinen sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Lisäksi Jyväskylän ulkopuolelta tulevilla on mahdollisuus majoitukseen Omena hotellissa.

Kevätpäivillä mm. Käsitellään valtiollista kybervakoilua ja yksityisyyttä professori Mikko Siposen johdolla, keskustellaan europarlamentaarikkojen kanssa EU:n ajankohtaisista aiheista ulko- ja turvallisuuspolitiikassa sekä työskennellään yhdessä Eurooppanuorten kansainvälisen ja poliittisen toiminnan parissa.

Kevätpäivien osallistumismaksu on 15/25€ (ei-majoittujat/majoittujat)ja tapahtumaan on rajallinen määrä osallistujapaikkoja (30 hlö), joten kannattaa ilmoittautua ripeästi! Ilmoittautuminen on sitova ja viimeinen peruutuspäivä majoittujille on 2.4. ja muille 9.4. Jos peruutat tämän jälkeen, voidaan sinua laskuttaa tapahtuman osallistumiskuluista. Osallistumismaksut laskutetaan määräpäivien jälkeen.

Jos toivot erityisestä syystä vapautusta osallistumismaksusta, olethan yhteydessä liiton pääsihteeriin. Eurooppanuoret haluaa, että tapahtumiin osallistuminen olisi mahdollista eri taustoista tuleville, joten voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä sähköpostitse ([email protected]).

MATKAKULUJEN KORVAAMINEN
Matkakuluista on mahdollista hakea korvauksia Eurooppanuorilta 25€ asti. Matkakorvausten hakemista varten lähetetään kulukorvauslomake ja korvaukset maksetaan pääsääntöisesti tapahtuman jälkeen. Jos tarvitset korvausta aiemmin, olethan yhteydessä pääsihteeriin. Matkoja korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Tarkemmat ohjeet osallistumiseen toimitetaan ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Eurooppanuorten pääsihteeri
Saana Ylikruuvi ([email protected])
+358 44 244 7162

MITÄ? Eurooppanuorten kevätpäivät 2023
MILLOIN? 22.-23.4.2022
MISSÄ? Keski-Suomen museo, Jyväskylä

OHJELMA:
Lauantai 22.4.:
15:00 Tapahtuman aloitus ja Eurooppanuoret
18:00 Lauantain seminaariohjelma päättyy
19:00 Illallinen
Sunnuntai 23.4.:
11:00 Seminaaritilan ovet aukeavat, tarjolla pientä aamupalaa
14:00 Seminaariohjelma päättyy, lounas
15:00 Tapahtuma päättyy

Tarkemmat tiedot tapahtumasta päivitetty 13.3.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!