eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1
eurooppanuoret-banneri1

Jyväskylän Eurooppanuoret


Jyväskylän Eurooppanuoret ry eli JEN on Eurooppanuorten aluejärjestö Jyväskylässä. JEN:n toimintaan kuuluu Eurooppa-aiheisten tapahtumien järjestäminen, seminaarit, kouluvierailut, excursiot ja rennot illanistujaiset. Olemme kaikille alle 29-vuotiaille avoin, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, jonka tarkoituksena on osallistaa nuoria Eurooppa-keskusteluun!

Tavoitteenamme on edistää Eurooppa-myönteistä keskustelua ja etsimme jatkuvasti mukaan uusia aktiiveja, tervetuloa mukaan! Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat tietoa tulevista tapahtumistamme!

Jyväskylän Eurooppanuoret somessa

Jyväskylän Eurooppanuoret Facebookissa

Linnaseminaari inspiroi jälleen

Linnaseminaari inspiroi jälleen 28.8.2018 Linnaseminaari 2018 otti paikkansa 17.-19.8 kauniissa Haikon kartanossa Porvoossa, tuoden yhteen nuoria ympäri Suomea sekä tietenkin itse asiantuntijat, jotka kruunasivat tilaisuuden ajatuksia sekä kysymyksiä herättävillä puheenvuoroillaan….

Kahvia ja kyberturvallisuutta

Kahvia ja kyberturvallisuutta 3.3.2018 Tämän vuoden ensimmäinen Eurooppa-aamiainen polkaistiin käyntiin raikkaana ja lumisena aamuna ravintola Passionissa, Jyväskylän Eurooppanuorten puheenjohtajan Saija Halmeen ja sihteerin Emilia Peikolan johdattelemana. Lyhyeen, mutta sitäkin ytimekkäämpään…