Eurooppanuorten uusi hallitus on valittu!

Eurooppanuorten uusi hallitus on valittu!

3.12.2018

Eurooppanuorten sääntömääräinen liittokokous oli koolla Jyväskylässä 1.-2.12. Jyväskylässä. Liittokokoukseen oli kokoontunut lähes sata Eurooppa-asioista kiinnostunutta nuorta keskustelemaan ajankohtaisista Eurooppa-poliittisista kysymyksistä liiton sisäisistä käytännöistä sekä valitsemaan liitolle johdon vuodelle 2019.

Vuoden 2019 puheenjohtajaksi valittiin jyväskyläläinen Iiris Asunmaa. Varapuheenjohtajiksi valittiin Gurmann Saini Vantaalta ja Iida Laurila Turusta. Liittohallitukseen valittiin Hanna Kivimäki, Iida Yliannala, Silva Mertsola ja Risto Rajala Helsingistä, Emilia Peikola Jyväskylästä, Tuomas Karvonen Tampereelta, Rico Martikainen Lappeenrannasta ja Minna Kuittinen Turusta.

“Meillä on aivan mahtava porukka eri puolelta Suomea kasassa. En malta odottaa, että pääsemme yhdessä tekemään EU-politiikan supervuotta!” kertoo vuoden 2019 puheenjohtaja Iiris Asunmaa innoissaan.

Ennätys suuri liittokokous hyväksyi myös Eurooppanuorille järjestön historian ensimmäisen yhdenvertaisuusohjelman sekä päivitti aluejärjestöjen mallisäännöt ja poliittisen ohjelman. Liittokokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Kokoustamisen ohessa kokousedustajat osallistuivat Jyväskylän kaupungin järjestämälle vastaanotolle lauantai-iltana.

“Ensi vuonna lähdetään siitä, että meillä on liittokokouksessa ainakin sata osallistujaa, tämän porukan kanssa se on varmasti mahdollista”, päättää vuoden 2019 puheenjohtaja Asunmaa.

Lisätietoja,
Iiris Asunmaa
Puheenjohtaja 2019
[email protected]
+358 50 9187390

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
[email protected]
+358 40 9112049

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!