Julia Kahelin

Eurooppanuorten pääsihteeriksi Julia Kahelin

22.7.2019

Eurooppanuorten liittohallitus on kokouksessaan 26.6.2019 valinnut liiton uudeksi pääsihteeriksi valtiotieteiden maisteri Julia Kahelinin. Tehtävään Kahelin siirtyy European Youth Parliament Finland – EYP Finland ry:n pääsihteerin tehtävästä.

“Julian laaja osaaminen, asiantuntemus ja innostus haettua tehtävää kohtaan tekivät meihin vaikutuksen. Julialla on kokemusta pääsihteerinä toimimisesta sekä meille tärkeästä toiminnan ja rahoituksen kehittämisestä. Kasvavassa järjestössämme tarvitaan Julian kaltaista tekijää, joka ei pelkää tarttua haasteeseen. Julian avulla otamme Eurooppanuorissa jälleen uuden harppauksen eteenpäin kasvavana järjestönä”, hehkuttaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Iiris Asunmaa.

“Eurooppanuoret on vaikuttava järjestö, ja on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään ja kehittämään järjestön toimintaa. Eurooppanuoret tekee tärkeää työtä Eurooppa-keskustelun edistämiseksi ja odotan innolla työskentelyä tämän keskustelun vahvistamiseksi niin Suomessa kuin kansainvälisesti!” kertoo vasta valittu pääsihteeri Kahelin.

Pääsihteeri vastaa Eurooppanuorten operatiivisesta toiminnasta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Kahelin aloittaa tehtävässä 26.8.2019.

Lisätietoja:
Iiris Asunmaa
puheenjohtaja
050 918 7390
[email protected]

Julia Kahelin
pääsihteeri alkaen 26.8.2019
045 340 6301
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!