Eurooppanuorten liittohallitus

Hae Eurooppanuorten liittohallitukseen vuodelle 2020

23.9.2019

Nyt on aika hakea Eurooppanuorten liittohallitukseen vuodelle 2020!

Eurooppanuoret ry valitsee itselleen uudet luottamustoimijat liiton hallitukseen tulevalle vuodelle liittokokouksessaan Tampereella 30.11.-1.12.2019. Liittohallitukseen valitaan puheenjohtajan lisäksi kaksi varapuheenjohtajaa sekä 7-11 muuta jäsentä tai liittokokouksen päättämä lukumäärä. Kaikkia ehdokkaita tuetaan hakuprosessissa ja ehdokkaille tarjotaan näkyvyyttä järjestön omissa kanavissa seuraavasti:

  • Artikkeli Eurooppanuorten verkkosivuille, jossa ehdokkaat voivat esitellä itseään ja näkemyksiään
  • Eurooppanuoret jakaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ehdokkaiden tekstejä

Miten saat materiaalisi Eurooppanuorten kanaviin?

1) Esittelyteksti ja kuva Eurooppanuorten verkkosivuille

Kirjoita vapaamuotoinen, enintään 2500 merkin mittainen esittelyteksti itsestäsi ja tavoitteistasi hallituskaudelle. Teksti voi olla juuri itsesi näköinen eikä sen tyylille ja muodolle ole erityisiä rajoitteita. Liitä tekstiin mukaan hyvälaatuinen kuva. Kaikki 28.11. mennessä lähetetyt tekstit julkaistaan tiedotteena Eurooppanuorten verkkosivuilla ja tiedote jaetaan somejulkaisuissa. Lähetä materiaalit 28.11. mennessä sähköpostilla pääsihteerille: [email protected]. Otsikoi viestisi ”Ehdokasmateriaalini liittohallitukseen 2020”.

2) Some-nostot Eurooppanuorten sivuilla

Eurooppanuorten toimisto nostaa hallitusehdokkaiden esittelyitä järjestön sosiaalisen median kanaviin. Tämä hoituu oma-aloitteisesti, joten hallitusehdokkaiden ei tarvitse sitä erikseen pyytää.

Liittokokouksen vaalit vahvistaa koko järjestön näkyvyyttä

Kaikkia ehdokkaita kannustetaan aktiivisesti viestimään omasta ehdokkuudestaan ja panostamaan kampanjointiin: siinä voittaa yksilön lisäksi koko järjestö! Jos olet kiinnostunut valtakunnallisesta luottamustehtävästä ensi vuodelle, tartu toimeen ja hoida esittelysi Eurooppanuorten verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin mitä pikimmin, mutta älä jätä kampanjaa siihen. Aktiivisella kampanjoinnilla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ehdokkaan ja Eurooppanuorten viesti voi tavoittaa tuhansia sellaisia nuoria, joille Eurooppaliike ei ole vielä tuttu! Onnea matkaan!

Asetu ehdolle viimeistään liittokokouksessa

Ehdolle liiton luottamustehtäviin voi ilmoittautua vielä liittokokouspaikalla. Kaikkien ehdolleasettumistiedotteen 28.11. mennessä toimittaneiden katsotaan ilmoittautuneen ehdolle virallisesti. Muiden tulee toimittaa kirjallinen ilmoitus ehdolle asettumisestaan liittokokouksessa liittokokouksen puheenjohtajalle.

Liittokokous kutsutaan koolle lokakuussa.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!