Puheenjohtaja Iiris Asunmaa

Puheenjohtaja Iiris Asunmaa Huomenta Suomessa perjantaina 24.5.2019

23.5.2019

Eurooppanuorten puheenjohtaja Iiris Asunmaa on huomenna perjantaina Huomenta Suomen haastattelussa MTV-kanavalla. Asunmaan lisäksi haastateltavana on tänään torstaina nuorten eurovaaliehdokkaiden olohuonetentin järjestävä Eurooppanuorten alumni Mari Tuokko. Keskustelun tavoitteena on aktivoida nuoria äänestämään sunnuntaina eurovaaleissa.

Puheenjohtaja Asunmaa haluaa kannustaa nuoria ottamaan vastuuta omasta tulevaisuudestaan: ”Eurovaaleissa äänestetään siitä, millaisessa tulevaisuudessa me haluamme elää. Siksi on supertärkeää, että me nuoret äänestämme eurovaaleissa, sillä me olemme niitä, jotka elävät tehtyjen päätösten kanssa pisimpään. Jos me emme pidä puoliamme, eivät sitä muutkaan tee.” Eurooppanuoret on saanut runsaasti medianäkyvyyttä kuluneen kevään aikana. “On valtavan hienoa, että Eurooppanuoret edustavat laajalla rintamalla kevään vaalikeskusteluissa, olemmehan kuitenkin ensisijainen nuoria edustava asiantuntijataho Eurooppa-keskustelussa”, iloitsee Asunmaa.

Huomenna kannattaa siis herätä aikaisin ja kääntää maikkarille noin 6.45!

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!