Eurooppanuoret kutsuu nuoria kertomaan parhaita kokemuksiaan ja toiveitaan Euroopasta - Palkintona jaamme Interrail-lippuja

kuvausteksti

Eurooppanuoret kutsuu nuoria kertomaan parhaita kokemuksiaan ja toiveitaan Euroopasta - Palkintona jaamme Interrail-lippuja

15.10.2023

Onko Eurooppa inspiraatiosi lähde? Oletko aina halunnut nähdä Euroopan kaupunkien kadut ja kokea paikallisen ruoan maut? Onko unelmiesi interrail-matka vielä tekemättä?

Eurooppanuoret järjestää sosiaalisen median kampanjan, jossa kutsumme nuoria kertomaan omista parhaista kokemuksistaan, muistoistaan tai toiveistaan Eurooppaan liittyen. Tämän kampanjan ytimessä on kilpailu, jossa tarjoamme nuorille mahdollisuuden voittaa interrail-lippuja Eurooppaan. Yhteensä seitsemän osallistujaa voi voittaa tämän huikean palkinnon.

Kilpailun ehdot:
- Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava Eurooppanuorten jäsen. Jäseneksi voivat liittyä maksutta kaikki 15–27-vuotiaat nuoret jäsenlomakkeeltamme.
- Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee olla 15–27-vuotias. Koska interrail-lippujen yläikäraja on 27 vuotta, valitettavasti tätä vanhemmat osallistujat eivät voi osallistua.
- Sinun tulee lähettää tämän lomakkeen kautta kuvaamasi videotiedosto, joka on pituudeltaan 1–3 minuutin mittainen. Otamme yhteyttä voittajiin sähköpostiosoitteeseen, jonka merkitset lomakkeeseen. Tarkemmat ohjeet videon sisältöön alla.
- Kerättyjä henkilötietoja säilytetään vain kilpailun keston ajan, ja tiedot poistetaan, kun kilpailu on päättynyt ja voittajat ovat vastaanottaneet kilpailun palkinnot.
- Voit lähettää vain yhden videon. Kilpailun palkinnon voi voittaa vain se henkilö, jonka nimissä video on lähetetty.
- Takaraja kilpailuun osallistumiselle on 19.11.2023 klo 23:59. Tämän jälkeen lähetetyt videot eivät tule hyväksytyiksi kilpailuun
- Eurooppanuoret valitsee lähetettyjen videoiden joukosta seitsemän voittajaa, jotka arvotaan parhaiden videoiden joukosta. Voittajille ilmoitetaan viimeistään joulukuun aikana.
- Kukin kilpailun voittajista saa palkinnoksi yhden interrail-lipun, jolla voit matkustaa Euroopan alueella. Palkinnon rahallinen arvo on noin 300€.

Videon sisältö:
- Sinun tulee lähettää tähän lomakkeeseen kuvaamasi videotiedosto, joka on pituudeltaan 1–3 minuutin mittainen.
- Videon suositellaan olevan kuvasuhteeltaan sellainen, että sen voi ladata Tiktokiin tai Instagram Reelseihin. Suosittelemme 9:16-kuvasuhdetta.
- Suosittelemme, että kuvaat videon hyvässä valaistuksessa ja rauhallisessa ympäristössä siten, että kasvosi näkyvät hyvin ja äänesi kuuluu selvästi.
- Tällä videolla sinun tulee kertoa parhain kokemuksesi, muistosi tai toiveesi Eurooppaan liittyen. Tämä voi olla esimerkiksi kiinnostava tarina, tai unelmasi siitä, mitä haluaisit nähdä Euroopassa. Aiheen valinnassa saa käyttää luovuutta.
- Tapa, jolla kerrot tarinasi, on vapaasti päätettävissäsi.
- Emme edellytä tai odota videoiden editointia tai erityisosaamista videotuotannossa. Erikoistehosteista ei myönnetä lisäpisteitä. Kaikkein tärkeintä on sinun kiinnostava tarinasi sekä oma innostuksesi.

Voittajan valinta:
- Eurooppanuoret valitsee lähetettyjen videoiden joukosta parhaimmat, joiden joukosta arvomme seitsemän voittajaa. Voittajille ilmoitetaan viimeistään joulukuun aikana.
- Toivomme, että videot lähetetään hyvissä ajoin. Aikaisessa vaiheessa lähetetyt videot voivat arvioinnissa saada pienen suhteellisen edun verrattuna myöhemmin lähetettyihin videoihin.
- Arvioinnissa painotetaan sitä, että videolla esiintyvä henkilö kertoo inspiroivan tarinan, josta näkyy henkilön innokkuus ja halu kokea Eurooppaa.
- Arvioinnissa huomioidaan se, että voittajat tulevat erilaisista taustoista.
- Eurooppanuoret haluaa myös, että kilpailu mahdollistaa matkustamisen Euroopassa sellaisille henkilöille, jotka eivät ole tällaista tilaisuutta vielä saaneet.

Lähettämäsi videon käyttö:
- Osallistumalla kilpailuun annat hyväksyntäsi sille, että osia videostasi voidaan näyttää Eurooppanuorten sosiaalisen median tileillä. Nimesi ja ikäsi voidaan myös mainita näiden julkaisujen yhteydessä.
- Eurooppanuoret järjestää kampanjan, jossa nuoret kertovat siitä, mikä Euroopassa on parasta. Aiomme hyödyntää tässä kampanjassa pätkiä lähetetyistä videoista.
- Voit halutessasi myös julkaista videon omilla sosiaalisen median tileilläsi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Mikäli julkaiset videon, suosittelemme tägäämään Eurooppanuorten sosiaalisen median tilin julkaisuun.

Toivotamme sinut erittäin mielellämme osallistumaan mukaan kilpailuun. Videon voi lähettää Eurooppanuorille hyvin matalalla kynnyksellä ja toivomme erityisesti osallistumistasi, jos et ole vielä päässyt matkustamaan Euroopassa erityisen paljon. Kilpailuun osallistumisen takaraja on 19.11. ja toivotamme onnea matkaan kilpailuun. Tämä hanke on toteutettu yhteistyössä Saksan suurlähetystön kanssa.

Lisätietoja
Amanda Alvesalo
Puheenjohtaja
+358 50 321 6600
[email protected]

Päivitys 16.10. klo 18:28: Lisätty maininta kilpailun ikärajoista. Lisätty ohjeita kuvausolosuhteista. Täsmennetty voittajan valinnassa sitä, että lopulliset voittajat valitaan arpomalla.

Päivitys 10.11. klo 9:09: Kilpailuun osallistumisen takarajaa on siirretty. Aikaisemmin se oli 12.11. ja nyt se on 19.11.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!